Bedrijfswagen 2

Uw bedrijfswagen verkopen aan AutoTradeX

Overweegt u de bedrijfswagen te verkopen? U kunt dan terecht bij AutoTradeX - Minhas Trading, een opkoper van bedrijfswagens. Wij regelen de verkoop van bedrijfswagens op een professionele en correcte manier. Bovendien heeft u bij ons de hoogste prijsgarantie. Nergens anders krijgt u een hoger bod voor uw bedrijfsbus dan bij ons. Er zijn al veel ondernemers u voorgegaan, hun gaven aan dat de prijs boven verwachting was.

recycling

Les avantages de vendre du matériel ancien

Bedrijfswagen 3

Waarom uw bedrijfswagen verkopen aan AutoTradeX?

 • Inkoop en verkoop van bedrijfswagens;
 • Voertuigen inkoop en verkoop, o.a. tractoren, vrachtwagens en grondverzetmachines;
 • Achats de tracteurs, Achats de camions, Achats de engins de terrassement, Achats de voitures
 • Aucune objection en cas de dommages et défauts
 • Prix ​​basé sur le marché 
 • Garantie du prix le plus élevé;
 • Règlement correct et professionnel
 • Un rendez-vous sous 24h
 • Disponible par téléphone 7 jours sur 7 de 7h à 23h.
 • Eigen ophaaldienst door heel Benelux.

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen? Doe dit dan bij AutoTradeX, dé opkoper van bedrijfswagens in Nederland. Hoe werkt onze werkwijze? Meld uw bedrijfsauto via het aanmeldformulier, dan nemen wij binnen het uur contact met u op. Als u met onze marktconforme prijs akkoord gaat, kunnen we dezelfde dag nog de bedrijfsbus komen ophalen.

Verkoop van bedrijfswagens: alle merken en modellen

De verkoop van bedrijfswagens verloopt bij ons vlot en eerlijk. U krijgt altijd een eerlijke prijs voor uw bedrijfswagen en de afwikkeling gaat razendsnel. Binnen 24 uur kan de verkoop al gerealiseerd zijn.

We nemen de verkoop van alle merken bedrijfswagens op ons. Of u nu een bedrijfsauto wilt verkopen van het merk Mercedes-Benz, DAF, Scania, Volvo of MAN. Het maakt voor ons niks uit, wij weten wel raad met de bussen. We kopen de bedrijfswagens namelijk in voor de export naar Afrika en Zuid-Amerika. Daar zijn de auto’s nog erg in trek.

Waarom uw bedrijfsbus verkopen aan een opkoper?

Als ondernemer een bedrijfswagen verkopen kan een tijdrovend proces zijn. Tijdens het verkopen van uw bedrijfsbus moet u namelijk veel tijd besteden aan telefoontjes of andere manieren van contact met de klant. Dit kan niet alleen tijd in beslag nemen, maar kan u ook onnodige stress geven.

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een erkende opkoper van bedrijfswagens. U krijgt bij ons de beste prijs en u bent vaak binnen 24 uur uw bestelbus kwijt.

Hoe bedrijfsauto verkopen?

Onze werkwijze is simpel en snel. Het enige wat u hoeft om uw bedrijfswagen te verkopen is ons aanmeldformulier invullen. Hierbij is het wel van belang dat u de velden met een * invult. Dat zijn de velden met uw persoonlijke gegevens en de vraagprijs van het voertuig. Deze gegevens zijn van belang omdat we u dan kunnen contacteren, en we hebben zo een idee welke prijs u verlangt voor uw bedrijfswagen.

Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld, nemen we binnen 1 uur contact met u op. Indien nodig vragen we om meer informatie, bijvoorbeeld over het merk, type en bouwjaar van de bedrijfswagen. Door deze gegevens kunnen we u een eerlijke en marktconforme prijs aanbieden.

Indien u het met ons bod eens bent kunnen we direct een afspraak maken voor het ophalen. We hebben een eigen ophaaldienst die door heel Nederland bedrijfswagens ophaalt. Tijdens deze afspraak ontvangt u contant het afgesproken geldbedrag of we kunnen het geld overboeken per bank.

Gecertificeerde opkoper van bedrijfswagens en andere voertuigen

We zijn een gecertificeerde en erkende opkoper van bedrijfswagen en andere voertuigen. Bovendien kunt u ook bij ons terecht als u een kapotte bedrijfsbus wilt verkopen. De verkoop van bedrijfswagens met schade verloopt hetzelfde als bij voertuigen zonder schade. De volgende voertuigen kopen we op:

Tracteurs Agricole et routiers

Camions

Camionette

Engins de terrassement

Voiture

Uw bedrijfswagen verkopen? Meld de auto aan!

Ook snel en voor een goede prijs uw bedrijfswagen verkopen? Maak dan gebruik van onze service, en meld uw bedrijfsauto gelijk aan. Vul zoveel mogelijk gegevens in, ook foto’s van uw bestelbus zijn welkom.

Bedrijfswagen 4

Veelgestelde vragen

Hoe verkoop ik mijn bedrijfswagen?

Om uw bedrijfswagen te verkopen, kunt u websites voor tweedehands voertuigen, zoals AutoTradex benaderen. Voor tractor verkoop kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij doen u binnen één uur al een bod.

Welke documenten heb ik nodig om mijn bedrijfswagen te verkopen?

Belangrijke documenten die u nodig heeft om uw bedrijfswagen te verkopen, zijn het kentekenbewijs (deel 1A, deel 1B en deel 2) en het onderhoudsboekje. Zorg ervoor dat u ook alle relevante papieren met betrekking tot de historie, zoals facturen en keuringsrapporten, bij de hand heeft.

Hoe bepaal ik de verkoopprijs van mijn bedrijfswagen?

De verkoopprijs van uw bedrijfswagen hangt af van factoren zoals het merk, model, leeftijd, kilometerstand, algehele staat van het voertuig en eventuele extra functies. Vergelijk vergelijkbare voertuigen op de markt om een redelijke prijs te bepalen.

Zijn er specifieke zaken waar ik op moet letten bij de verkoop van mijn bedrijfswagen?

Ja, zorg ervoor dat uw bedrijfswagen goed is schoongemaakt en dat alle noodzakelijke reparaties zijn uitgevoerd voordat u deze te koop aanbiedt. Wees eerlijk over de staat van het voertuig en bied alle relevante documentatie aan potentiële kopers.

« * » indique les champs nécessaires

Hidden
Types de fichiers acceptés : jpg, png, Taille max. des fichiers : 4 MB.
Déposer les fichiers ici ou
Types de fichiers acceptés : jpg, png, Taille max. des fichiers : 4 MB, Max. des fichiers : 4.
  Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

  In drie stappen uw voertuig verkopen

  Remplissez le formulaire d'inscription

  Vul uw contactgegevens in en geef de gegevens van uw voertuig door. Denk hierbij aan soort, merk, type en bouwjaar. Het is verplicht om een vraagprijs in te vullen. De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

  Vrijblijvend bod binnen één uur

  Binnen één uur ontvangt u van ons een vrijblijvend bod. We nemen direct contact met u op om de verkoop te regelen. Een afspraak is dezelfde dag nog gerealiseerd.

  Manipuler sans pleurnicher

  Êtes-vous d'accord avec notre offre? Nous assurons une transaction fiable et personnalisée. Vous recevrez votre argent immédiatement au rendez-vous en espèces ou par virement bancaire. Juste ce que vous voulez.