Bedrijfswagen 2

Uw bedrijfswagen verkopen aan AutoTradeX

Overweegt u de bedrijfswagen te verkopen? U kunt dan terecht bij AutoTradeX, een opkoper van bedrijfswagens. Wij regelen de verkoop van bedrijfswagens op een professionele en correcte manier. Bovendien heeft u bij ons de hoogste prijsgarantie. Nergens anders krijgt u een hoger bod voor uw bedrijfsbus dan bij ons. Er zijn al veel ondernemers u voorgegaan, hun gaven aan dat de prijs boven verwachting was.

thin

recycling

Les avantages de vendre du matériel ancien

Bedrijfswagen 3

Waarom uw bedrijfswagen verkopen aan AutoTradeX?

  • Inkoop en verkoop van bedrijfswagens;
  • Voertuigen inkoop en verkoop, o.a. tractoren, vrachtwagens en grondverzetmachines;
  • Achats de tracteurs, Achats de camions, Achats de engins de terrassement, Achats de voitures
  • Aucune objection en cas de dommages et défauts
  • Prix ​​basé sur le marché 
  • Garantie du prix le plus élevé;
  • Règlement correct et professionnel
  • Un rendez-vous sous 24h
  • Disponible par téléphone 7 jours sur 7 de 7h à 23h.
  • Eigen ophaaldienst door heel Benelux.

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen? Doe dit dan bij AutoTradeX, dé opkoper van bedrijfswagens in Nederland. Hoe werkt onze werkwijze? Meld uw bedrijfsauto via het aanmeldformulier, dan nemen wij binnen het uur contact met u op. Als u met onze marktconforme prijs akkoord gaat, kunnen we dezelfde dag nog de bedrijfsbus komen ophalen.

Verkoop van bedrijfswagens: alle merken en modellen

De verkoop van bedrijfswagens verloopt bij ons vlot en eerlijk. U krijgt altijd een eerlijke prijs voor uw bedrijfswagen en de afwikkeling gaat razendsnel. Binnen 24 uur kan de verkoop al gerealiseerd zijn.

We nemen de verkoop van alle merken bedrijfswagens op ons. Of u nu een bedrijfsauto wilt verkopen van het merk Mercedes-Benz, DAF, Scania, Volvo of MAN. Het maakt voor ons niks uit, wij weten wel raad met de bussen. We kopen de bedrijfswagens namelijk in voor de export naar Afrika en Zuid-Amerika. Daar zijn de auto’s nog erg in trek.

Waarom uw bedrijfsbus verkopen aan een opkoper?

Als ondernemer een bedrijfswagen verkopen kan een tijdrovend proces zijn. Tijdens het verkopen van uw bedrijfsbus moet u namelijk veel tijd besteden aan telefoontjes of andere manieren van contact met de klant. Dit kan niet alleen tijd in beslag nemen, maar kan u ook onnodige stress geven.

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een erkende opkoper van bedrijfswagens. U krijgt bij ons de beste prijs en u bent vaak binnen 24 uur uw bestelbus kwijt.

Hoe bedrijfsauto verkopen?

Onze werkwijze is simpel en snel. Het enige wat u hoeft om uw bedrijfswagen te verkopen is ons aanmeldformulier invullen. Hierbij is het wel van belang dat u de velden met een * invult. Dat zijn de velden met uw persoonlijke gegevens en de vraagprijs van het voertuig. Deze gegevens zijn van belang omdat we u dan kunnen contacteren, en we hebben zo een idee welke prijs u verlangt voor uw bedrijfswagen.

Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld, nemen we binnen 1 uur contact met u op. Indien nodig vragen we om meer informatie, bijvoorbeeld over het merk, type en bouwjaar van de bedrijfswagen. Door deze gegevens kunnen we u een eerlijke en marktconforme prijs aanbieden.

Indien u het met ons bod eens bent kunnen we direct een afspraak maken voor het ophalen. We hebben een eigen ophaaldienst die door heel Nederland bedrijfswagens ophaalt. Tijdens deze afspraak ontvangt u contant het afgesproken geldbedrag of we kunnen het geld overboeken per bank.

Gecertificeerde opkoper van bedrijfswagens en andere voertuigen

We zijn een gecertificeerde en erkende opkoper van bedrijfswagen en andere voertuigen. Bovendien kunt u ook bij ons terecht als u een kapotte bedrijfsbus wilt verkopen. De verkoop van bedrijfswagens met schade verloopt hetzelfde als bij voertuigen zonder schade. De volgende voertuigen kopen we op:

Tracteurs Agricole et routiers

Camions

Camionette

Engins de terrassement

Voiture

Uw bedrijfswagen verkopen? Meld de auto aan!

Ook snel en voor een goede prijs uw bedrijfswagen verkopen? Maak dan gebruik van onze service, en meld uw bedrijfsauto gelijk aan. Vul zoveel mogelijk gegevens in, ook foto’s van uw bestelbus zijn welkom.

Bedrijfswagen 4
Types de fichiers acceptés : jpg, png, Taille max. des fichiers : 4 MB.
Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Vendez votre véhicule en trois étapes

Remplissez le formulaire d'inscription

Remplissez vos coordonnées et fournissez-nous les détails de votre véhicule. Pensez au type, à la marque, au type et à l'année de construction.

Offre sans engagement sous 1 heure

Vous recevrez une offre sans engagement de notre part dans l'heure qui suit. Nous vous contacterons directement pour organiser la vente. Un rendez-vous a été pris le jour même.

Manipuler sans pleurnicher

Êtes-vous d'accord avec notre offre? Nous assurons une transaction fiable et personnalisée. Vous recevrez votre argent immédiatement au rendez-vous en espèces ou par virement bancaire. Juste ce que vous voulez.

Retour haut de page