John Deere trekker 2

John Deere trekker zonder gedoe verkopen

Als u een oude John Deere trekker heeft die in de weg staat, kunt u deze snel verkopen aan AutoTradeX - Minhas Trading. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van oude trekkers, camions en grondverzetmachines. Hierdoor kunnen wij u snel een goed bod doen voor uw oude trekker, zodat deze snel en zonder gedoe verkocht kan worden. U heeft verder geen omkijken naar de verkoop, wat het extra makkelijk maakt.


Voor de verkoop van uw John Deere trekker kunt u deze gewoon aanmelden via onze website. Hier vult u het aanmeldformulier in, waarna wij u binnen één uur een bod kunnen doen. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van trekkers en andere voertuigen, dus we kunnen u altijd een marktconforme prijs bieden. De trekker wordt vervolgens bij u opgehaald.

thin

recycling

Les avantages de vendre du matériel ancien

John Deere trekker

John Deere trekker verkopen aan AutoTradeX

  • 1 adresse pour la vente de tout votre matériel
  • Achats de tracteurs, Achats de camions, Achats de engins de terrassement, Achats de voitures
  • Argent comptant instantané ou par banque
  • Aucune objection en cas de dommages et défauts
  • Prix ​​basé sur le marché 
  • Garantie du prix le plus élevé;
  • Règlement correct et professionnel
  • Un rendez-vous sous 24h
  • Disponible par téléphone 7 jours sur 7 de 7h à 23h.
  • Service de collecte propre dans tout le Benelux.

Wilt u uw John Deere tractor verkopen? Vul dan direct het contactformulier in voor een aantrekkelijk aanbod van AutoTradeX. Wij komen de trekker gewoon bij u ophalen, u hebt geen omkijken naar de verkoop. Vul alles zo compleet mogelijk in, dan doen wij snel een passend bod.

Onze werkwijze bij de John Deere trekker kopen

Als u er voor kiest om uw John Deere trekker te verkopen aan ons, hanteren wij een vaste werkwijze. Op deze manier kunnen wij zeer snel uw trekker van u overkopen, zonder dat u er omkijken naar heeft. Er komt ook geen verder gedoe bij kijken. Als u het contactformulier invult, doen wij al binnen één uur een bod op uw trekker. Zodra u akkoord gaat, maken wij binnen een dag een afspraak om de trekker op te komen halen.


Bij het ophalen van de trekker rekenen we de verkoop contant af. Wenst u het bedrag liever op uw rekening? Dat is uiteraard ook mogelijk. Doordat wij de trekker bij u komen ophalen, hebt u geen omkijken naar de verkoop. Alles wordt voor u geregeld, al binnen één dag.

Overige voertuigen verkopen

Wij willen uiteraard uw John Deere trekker kopen, maar daarnaast kopen wij nog veel meer voertuigen in. U kunt via onze website namelijk ook uw vrachtwagen, grondverzetmachine of bedrijfswagen aanmelden. Wij kopen al deze voertuigen in voor de export naar Afrika of Zuid-Amerika.


Landbouwvoertuigen die door ons afgeschreven worden, kunnen hier nog jaren mee. U krijgt een goede prijs voor uw voertuig zodat u een nieuwe kunt kopen, en boeren in deze werelddelen worden blij gemaakt met uw oude voertuig. Alle merken voertuigen zijn bij ons van harte welkom. Meld ze direct aan via het contactformulier, zodat we de verkoop snel rond kunnen maken.

Meld nu uw trekker aan

Wij willen uw John Deere of andere tractor kopen als u deze aanmeldt via het formulier op onze website. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij een goed en passend bod kunnen doen voor uw trekker. U

krijgt bij ons altijd een marktconform bod. Het maakt niet uit of de trekker schade heeft of al jaren stil staat. Alle trekkers, van alle merken, zijn bij ons van harte welkom. Op het contactformulier zijn alle velden met een * verplicht in te vullen.


Wilt u foto’s meesturen met het contactformulier? Dat kan! Deze kunt u als bijlage toevoegen. De foto’s kunnen ons helpen een passend

bod te doen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar +31 6 382 346 25 of e-mail naar info@autotradex.nl.

John Deere trekker 10
Retour haut de page