Fendt trekker 2

Fendt trekker op snelle wijze verkopen

Heeft u een Fendt trekker en wilt u op deze snelle wijze verkopen? Het verkopen van een voertuig kan een lang en slepend traject zijn, waarbij mensen de trekker komen bezichtigen. Als u er voor kiest om uw Fendt trekker te verkopen via AutoTradeX, hebt u de trekker binnen de kortste keren verkocht, zonder gedoe. Wij kopen uw trekkers, grondverzetmachines en andere voertuigen. Alle merken en modellen trekker zijn bij ons welkom.


Op onze website kunt u het contactformulier invullen, zodat wij binnen één uur al een bod kunnen doen. Dit bod is altijd een passend bod voor uw voertuig, daar wij zeer ervaren zijn in het kopen van trekkers. De trekker wordt gewoon bij u opgehaald, u hebt nergens omkijken naar.

thin

recycling

Les avantages de vendre du matériel ancien

Fiat trekker

Uw Fendt tractor verkopen aan AutoTradeX

  • 1 adresse pour la vente de tout votre matériel
  • Achats de tracteurs, Achats de camions, Achats de engins de terrassement, Achats de voitures
  • Argent comptant instantané ou par banque
  • Aucune objection en cas de dommages et défauts
  • Prix ​​basé sur le marché 
  • Garantie du prix le plus élevé;
  • Règlement correct et professionnel
  • Un rendez-vous sous 24h
  • Disponible par téléphone 7 jours sur 7 de 7h à 23h.
  • Service de collecte propre dans tout le Benelux.

Wilt u uw gebruikte Fendt trekker verkopen? Maak dan gebruik van ons aantrekkelijke aanbod om uw oude trekker zo snel mogelijk te verkopen zonder gedoe. Vul het online aanmeldformulier zo compleet mogelijk in, zodat wij snel een passend bod kunnen doen.

Onze werkwijze bij een Fendt trekker kopen

Als wij uw Fendt trekker kopen, hanteren wij een vaste werkwijze om de verkoop zo snel mogelijk af te kunnen ronden. Alles wordt door ons geregeld, het enige wat u zelf hoeft te doen is het aanmelden van uw trekker via onze website. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult, kunnen wij u een passend bod geven. Enkele onderdelen van het formulier zijn verplicht in te vullen.


Wij vragen u ook om het type en bouwjaar van uw Fendt trekker aan te geven. Deze gegevens helpen ons namelijk om een goed bod te doen. Hebt u recente foto’s van uw trekker? Dan kunt u deze ook aan ons doorgeven. Dit kan via e-mail of WhatsApp.

Snelle afhandeling

Zodra u uw trekker bij ons hebt aangemeld, kunnen we de verkoop binnen een dag al rond maken. Wij doen vaak binnen een uur al een bod, en als u hier mee akkoord bent kunnen we al binnen 24 uur een afspraak met u maken. Mogelijk is dit op dezelfde dag nog mogelijk. Wij komen de trekker bij u ophalen, zodat u nergens omkijken naar heeft. Bij het ophalen krijgt u contant uw geld. Heeft u liever het geld op de bank? Ook dat is uiteraard mogelijk.


Wij kopen niet alleen tractoren op, maar ook andere voertuigen. Wij staan ook voor u klaar voor de verkoop van grondverzetmachines, vrachtwagens en bedrijfswagens. Voor deze voertuigen geldt hetzelfde als voor de trekkers: elk merk en model is bij ons welkom. De voertuigen worden allemaal ingekocht voor de export naar Afrika. Landbouwvoertuigen die bij ons afgeschreven worden, kunnen in Afrika nog een prima tweede leven krijgen. Verkoop uw voertuigen zonder gedoe en neem direct contact met ons op.

Wij willen uw Fendt tractor kopen

Wij kopen gebruikte Fendt tractoren in voor aantrekkelijke prijzen. Kies er voor om uw Fendt trekker snel te verkopen en meld uw trekker vandaag nog bij ons aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de verkoop af te handelen. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dancontact met ons op via de contactpagina.Fendt trekker 10
Retour haut de page