Fiat trekker 2

Uw

Fiat trekker verkopen

AutoTradeX wil uw Fiat trekker kopen! Heeft u een Fiat trekker waar u graag van af wilt?

Dan moet u bij AutoTradeX - Minhas Trading zijn. Wij zijn een partij die oude tractoren, vrachtwagens/en grondverzetmachines opkopen. Alle merken zijn bij ons van harte welkom, dus ook uw oude Fiat trekker. Hierbij maakt ook het model niet uit voor ons. Wij geven u altijd een marktconforme prijs voor uw trekker.

U kunt op onze website gelijk het contactformulier invullen om uw Fiat trekker te verkopen. Wij doen al binnen één uur een bod op uw trekker. De inkoop van trekkers is onze specialiteit, daardoor kunnen wij altijd snel een passend bod doen. Indien u akkoord gaat met het bod, komt onze ophaalservice de trekker bij u ophalen. Alles wordt voor u geregeld.

thin

recycling

Les avantages de vendre du matériel ancien

Uw Fiat trekker verkopen voor een goede prijs

  • 1 adresse pour la vente de tout votre matériel
  • Achats de tracteurs, Achats de camions, Achats de engins de terrassement, Achats de voitures
  • Argent comptant instantané ou par banque
  • Aucune objection en cas de dommages et défauts
  • Prix ​​basé sur le marché 
  • Garantie du prix le plus élevé;
  • Règlement correct et professionnel
  • Un rendez-vous sous 24h
  • Disponible par téléphone 7 jours sur 7 de 7h à 23h.
  • Service de collecte propre dans tout le Benelux.

AutoTradeX wil graag uw Fiat trekker kopen. Maak vandaag nog gebruik van dit aanbod en krijg een marktconforme prijs voor uw trekker. Meld deze direct aan via de website, zodat wij vandaag nog een afspraak met u kunnen maken.

Werkwijze bij de Fiat tractor kopen

Wij hanteren een vaste werkwijze voor de Fiat tractor kopen. Dit gaat altijd zeer snel en gemakkelijk, waarbij u zelf geen omkijken naar de verkoop hebt. U meldt uw trekker zeer eenvoudig aan via onze website, hiervoor hebben wij een online aanmeldformulier. Als u dit formulier zo volledig mogelijk invult, kunnen wij een goed bod doen. Het aangeven van een vraagprijs is verplicht.


Ook vragen wij u om het model, bouwjaar en andere gegevens door te geven. Het is ook mogelijk om foto’s door te sturen, dit kan via Whatsapp of de e-mail. Dit doet u door op een van de knoppen hier onder te klikken.

Altijd een goede afwikkeling

Wij kunnen al binnen een dag uw Fiat trekker kopen. Na het aanmelden doen wij binnen een uur een bod. Dit is geheel vrijblijvend. Als u snel akkoord gaat,

kunnen we al binnen 24 uur een afspraak met u maken. De trekker wordt door ons opgehaald. Als wij bij u langskomen om de trekker op te halen, krijgt u direct contant het geld. Het is uiteraard ook mogelijk om ter plekke het bedrag via de bank over te boeken. Precies wat u zelf wenst. Bij de afhandeling krijgt u een vrijwaringsbewijs en geeft u het kentekenbewijs af.

Waarom uw Fiat tractor verkopen?

Er zijn kunnen diverse redenen zijn waarom u uw Fiat tractor wilt verkopen. Als u een trekker al jaren niet gebruikt en deze in de weg staat, is de verkoop een goed idee. Ook is het mogelijk dat de trekker schade heeft en deze niet meer naar behoren functioneert voor u. Repareren kan een dure oplossing zijn, waardoor verkopen beter is. Bij ons kunt u uw trekker zonder gedoe verkopen. Schade is hierbij geen enkel probleem. Wij kopen de tractoren voor de export naar Afrika, waar deze voertuigen nog jaren mee kunnen gaan.

Meld uw Fiat trekker gelijk aan!

Bent u klaar om uw Fiat tractor te verkopen? Wij doen altijd een aantrekkelijk bod. Meld uw tractor vandaag nog aan via onze website, zodat wij binnen een uur al een bod kunnen doen. Hebt u nog vragen? Neem gerust contact op via de contactpagina.

Fiat trekker
Retour haut de page