Massey Ferguson trekker 2

Massey Ferguson trekker verkopen

Voor het verkopen van uw Massey Ferguson trekker moet u bij AutoTradeX - Minhas Trading zijn. Wij staan voor u klaar om uw Massey Ferguson trekker snel en zonder gedoe te kopen voor een marktconforme prijs. Wij kopen oude tractoren, vrachtwagens en grondverzetmachines op voor de export naar Afrika. Hier kunnen de voertuigen die wij in Nederland afschrijven namelijk nog jaren mee. Elk model trekker van Massey Ferguson is bij ons van harte welkom. Doe uw trekker van de hand en krijg er een mooi bedrag voor terug!


Via de knop hieronder kunt u uw Massey Ferguson trekker direct aanmelden voor de verkoop. U krijgt dan al binnen één uur een passend bod van ons. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van tractoren opkopen, dus wij kunnen altijd een marktconform bedrag bieden. Gaat u akkoord met het vrijblijvende bod dat we gedaan hebben? Dan kunnen we binnen 24 uur al een afspraak maken.

recycling

Les avantages de vendre du matériel ancien

Massey Ferguson trekker 3

Massey Ferguson trekker verkopen aan AutoTradeX

  • Tractor inkoop en verkoop: alle merken en modellen;
  • Achats de tracteurs, Achats de camions, Achats de engins de terrassement, Achats de voitures
  • Argent comptant instantané ou par banque
  • Aucune objection en cas de dommages et défauts
  • Prix ​​basé sur le marché 
  • Garantie du prix le plus élevé;
  • Règlement correct et professionnel
  • Un rendez-vous sous 24h
  • Disponible par téléphone 7 jours sur 7 de 7h à 23h.
  • Service de collecte propre dans tout le Benelux.

Wij staan klaar om uw Massey Ferguson tractor te kopen. U kunt de tractor gelijk aanmelden via onze website (klik op onderstaande knop), zodat we direct een bod kunnen doen. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

Onze werkwijze bij een Massey Ferguson tractor kopen

Daar wij volgens een vaste werkwijze werken, kunnen wij de verkoop van uw Massey Ferguson trekker snel afronden. Als u de trekker via onze website aanmeldt, doen wij al binnen een uur een bod op uw trekker. Dit is altijd geheel vrijblijvend. Zodra u akkoord gaat met ons bod, nemen we binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken voor het ophalen van uw trekker.


Wij hebben een eigen ophaalservice, dus komen de trekker gewoon bij u ophalen. Hierdoor heeft u zelf geen omkijken naar de verkoop van uw Massey Ferguson trekker en wordt alles snel afgehandeld. Het bedrag wordt contant afgerekend, maar niet als u wenst dat het via overboeking gestort wordt. Dit gebeurt ter plekke tijdens het ophalen van de trekker. Ook krijgt u een vrijwaringsbewijs, zodat de verkoop direct helemaal afgerond is.

Het aanmelden van uw tractor

Bij het aanmelden van uw trekker op onze website, vragen wij enkele gegevens van u. Zo willen wij graag het model van de trekker weten, in dit geval dus een Massey Ferguson trekker, de kilometerstand en nog een aantal andere gegevens. Het aangeven van een vraagprijs is verplicht bij het aanmelden van uw trekker. Zo kunnen wij u een weloverwogen goed bod doen. U kunt uiteraard ook foto’s doorsturen. Dit doet u eenvoudig via een e-mail of WhatsApp-bericht. Het is geen enkel probleem als uw trekker enige schades bevatten. Ook dan zijn is hij ergens anders nog prima te gebruiken. Bij ons kunt u tevens uw vrachtwagen aanmelden. Daarnaast zijn we ook zeer tevreden met grondverzetmachines en bedrijfswagens. Voor alle soorten machines is bij ons plek.

Veelgestelde vragen

Wat kost een Massey Ferguson trekker?

De prijzen van een (tweedehands) Massey Ferguson trekker lopen sterk uiteen van € 1.000,- tot € 150.000,-. Nu is de goedkoopste optie een verouderde banden trekker en is de duurste Massey Ferguson een van de nieuwere modellen. De prijs is altijd afhankelijk van het type, bouwjaar, draaiuren, motorvermogen en de staat van de tractor.

Welke motor zit er in een Massey Ferguson trekker?

In 1958 werd Massey Ferguson opgericht, door een fusie van twee bedrijven: Ferguson uit Ierland en Massey Harris uit Canada. In die tijd gebruikte Massey Ferguson Perkins dieselmotoren. Tegenwoordig zijn de nieuwste Massey Ferguson series voorzien van een vier cilinder diesel motor.

Waar wordt een Massey Ferguson trekker gemaakt?

Massey Ferguson heeft 37 fabrieken in 9 landen. De allereerste fabriek werd in de jaren 50 geopend aan de Banner Lane in Coventry, Engeland.

Hoeveel PK heeft een Massey Ferguson trekker?

Het assortiment van Massey Ferguson bestaat uit tractoren met verschillende vermogens tussen de 20 PK en 400 PK. Neem de 8700 S serie, deze bestaat uit 5 modellen met een vermogen van 270 PK tot 400 PK. Massey Ferguson heeft ook veel kleinere tractoren met een vermogen tussen de 20 PK en 70 PK.

Massey Ferguson tractor verkopen voor export

Als wij uw Massey Ferguson tractor kopen, is dit voor de export naar Afrika. In Afrikaanse landen kunnen tractoren, vrachtwagens en grondverzetmachines nog jaren mee, terwijl ze in ons land al afgeschreven worden. Het is zonde als deze voertuigen dan naar de sloop gaan, terwijl andere mensen er nog jaren profijt van kunnen hebben. Doet u ook uw tractor van de hand?

Meld uw Massey Ferguson trekker direct aan!

Wilt u uw Massey Ferguson trekker verkopen? Meld deze dan direct aan via onze website. Wij doen dan gelijk een goed en vrijblijvend bod. Als u akkoord gaat, kunnen wij al dezelfde dag een afspraak maken voor het ophalen, zodat de verkoop snel geregeld wordt. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u via de contactpagina.

Massey Ferguson trekker 11