Vrachtwagen 2

Professionele verkoop van vrachtwagens

Bent u op zoek naar professionele verkoop van vrachtwagens? AutoTradex regelt de verkoop van vrachtwagens. Staat u op het punt uw vrachtwagen te verkopen? Als erkende opkoper van vrachtwagens hebben we al veel vrachtwagenbezitters van hun oude truck afgeholpen. Alle merken zijn bij ons welkom. U kunt rekenen op de hoogste prijsgarantie en een razendsnelle afwikkeling. De verkoop van uw bedrijfswagen kan al binnen een dag geregeld zijn.

Het grote voordeel van verkoop vrachtwagens via AutoTradeX is dat u niet moeilijk hoeft te doen met online advertenties en geen gedoe heeft met kopers die hun afspraken niet nakomen. Wij doen u al binnen één uur een bod, en kunnen binnen 24 uur een afspraak maken om uw vrachtwagen op te halen.

recycling

De voordelen van verkoop vrachtwagens

Vrachtwagen 3

Verkoop vrachtwagens via AutoTradeX

 • Achat et exportation de camions;
 • Achats de tracteurs, Achats de camions, Achats de engins de terrassement, Achats de voitures
 • Voertuigen inkoop en verkoop, o.a. tractoren, bedrijfswagens, grondverzetmachines en personenauto's;
 • Aucune objection en cas de dommages et défauts
 • Prix ​​basé sur le marché 
 • Garantie du prix le plus élevé;
 • Règlement correct et professionnel
 • Un rendez-vous sous 24h
 • Disponible par téléphone 7 jours sur 7 de 7h à 23h.
 • Service de collecte propre dans tout le Benelux.

Wilt u een nieuwe vrachtwagen kopen en bent u daarom van plan uw oude vrachtwagen te verkopen? Ontdek dan bij ons wat u maximaal kunt verdienen aan uw oude voertuig. Beter dan ons bod krijgt u het niet. U meldt uw vrachtwagen aan door het aanmeldformulier in te vullen, u vindt dit formulier onderaan deze pagina of klik op onderstaande button. De verkoop van vrachtwagens gaat altijd zeer snel bij ons. Neem gerust contacter op als u een vraag heeft.

Acheteur de camion autorisé et enregistré

Wij zijn een erkende en geregistreerde opkoper van oude vrachtwagens en andere voertuigen. Onze dienstverlening bestaat al ruim 25 jaar. We nemen de verkoop van alle merken vrachtwagens op ons. Zo verzorgen we de inkoop van vrachtwagens van de volgende merken: DAF, Mercedes-Benz, Scania, Volvo en MAN. De vrachtwagen inkoop verloopt zo soepel mogelijk, daar kunt u van op aan.

U krijgt direct een RDW-vrijwaringsbewijs als wij de vrachtwagen bij u komen ophalen. Wij hebben onze eigen gratis ophaaldienst, waardoor u zich hier geen zorgen om hoeft te maken. Als u de vrachtwagen verkoop via AutoTradeX - Minhas Trading regelt, heeft u nergens omkijken naar. U krijgt het bedrag bij het ophalen contant, of op uw bankrekening gestort. Het is maar net wat u zelf wenst.

Vrachtwagen verkopen met schade?

Ook als uw truck enige gebreken vertoont, kunt u de vrachtwagen gewoon aan ons verkopen. Wij hebben geen enkel bezwaar bij defecten of mankementen. Integendeel zelfs: de aankoop van schadevoertuigen verrichten wij graag. U mag te allen tijde contact met ons opnemen voor de verkoop van uw vrachtwagen. Wij willen deze altijd wel van u overkopen.

Daarnaast doen we niet moeilijk over een verouderde staat. Ongeacht de staat, km-stand, soort brandstof (bijvoorbeeld diesel, benzine, LPG) of een verlopen APK willen we de vrachtwagen graag van u overkopen. Wij zijn dan ook een van de grootste inkopers van vrachtwagens van de Benelux.

Eerlijke verkoop vrachtwagens

Wij staan voor een correcte en professionele verkoop van vrachtwagens. Wat is onze werkwijze omtrent het verkopen van een vrachtwagen? Ten eerste willen we vermelden dat de afwikkeling snel en eerlijk verloopt. Binnen een dag kan de verkoop rond zijn, inclusief het ophalen van de vrachtwagen door onze eigen gratis ophaaldienst.

Mocht u zich afvragen wat er met uw vrachtwagen gebeurd nadat wij deze hebben opgehaald, kunnen wij dat u vertellen. Wij exporteren de aangekochte vrachtwagens en andere landbouwvoertuigen naar Afrika en Zuid-Amerika. In deze werelddelen kunnen de vrachtwagens altijd nog vele jaren dienen in de transport, terwijl ze in ons land wellicht al afgeschreven zouden worden.

Veelgestelde vragen

Wat is de gemiddelde prijs van een vrachtwagen?

De gemiddelde prijs van een vrachtwagen is lastig te benoemen. Er zijn een aantal factoren van belang die de prijs van een vrachtwagen bepalen. Zo spelen het merk, model, bouwjaar, kilometerstand en de vraagprijs allemaal een rol bij het bepalen van de prijs. De prijs van een nieuwe vrachtwagen begint bij € 100.000,-. Wilt u weten welke prijs u kunt krijgen voor uw vrachtwagen? Meld uw vrachtwagen dan nu aan!

Wat kost een tweedehands vrachtwagen?

Een tweedehands vrachtwagen is logischerwijs goedkoper in aanschaf dan een gloednieuwe vrachtwagen. Hoeveel de kosten zullen zijn, hangt af van het bouwjaar, de staat, kilometerstand, merk en het model. Voor uw tweedehands vrachtwagen krijgt u bij AutoTradex standaard een marktconforme en eerlijke prijs.

Wat is de levensduur van een vrachtwagen?

De levensduur van een vrachtwagen ligt gemiddeld op 14 jaar. Oude vrachtwagens die in Nederland al worden afgeschreven, zijn nog prima te gebruiken voor boeren in delen van Afrika en Zuid-Amerika.

Hoe verloopt de vrachtwagen inkoop bij AutoTradex?

Onze werkwijze bij de vrachtwagen inkoop en verkoop staat bekend als snel en makkelijk. Het enige wat we van u vragen is om het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Na aanmelding ontvangt u binnen één uur een vrijblijvend bod. Indien u akkoord gaat, maken we binnen 24 uur een afspraak om de verkoop af te ronden. De tractor halen wij gratis op, bij de overdracht ontvangt u contant het afgesproken bedrag of per bankoverboeking.

Vrijblijvend bod binnen één uur

Als u de gegevens van uw vrachtwagen en uw persoonlijke gegevens invult op het aanmeldformulier, nemen we binnen een uur contact met u op. Let op: de velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Dit zijn de velden met uw persoonlijke gegevens en de vraagprijs. Deze gegevens zijn van belang, omdat we dan contact met u kunnen opnemen voor de verkoop. Ook krijgen we zo een idee welke prijs u verlangt voor de vrachtwagen. Zo gaan we dus te werk bij onze vrachtwagen inkoop.

Indien nodig vragen we om meer informatie of uitleg. Dit doen we om een concreet beeld te krijgen van de vrachtwagen en een zo eerlijk mogelijke prijs te bieden. U ontvangt van ons binnen een uur een vrijblijvend marktconform bod. U bent vrij om dit bod af te slaan.

Afhandeling zonder gezeur bij de vrachtwagen inkoop

Wanneer u akkoord gaat met dit bod maken we direct een afspraak voor het ophalen. Dit kan dezelfde dag al als u dit wenst, maar de afspraak kan ook een paar weken of enkele maanden later zijn. Bij het ophalen krijgt u het afgesproken geldbedrag contant of per bankoverboeking. Net wat u wilt. U bent verzekerd van een betrouwbare transactie op maat.

Vrachtwagen 4

Achat et vente d'autres véhicules

Als opkoper van oude vrachtwagens zijn we sinds jaar en dag gespecialiseerd in het exporteren van oude vrachtwagens naar Afrika en Zuid-Amerika. Hier krijgen de trucks een tweede bestaan. De verkoop van de vrachtwagens regelen we van A tot Z helemaal zelf. Naast het verkopen van uw vrachtwagen kunt u bij ons ook de volgende voertuigen aanbieden voor verkoop:

Tracteurs Agricole et routiers

Camionette

Engins de terrassement

Voiture

Vendez votre camion à AutoTradeX

Snel en voor veel geld uw vrachtwagen verkopen? Dat kan bij dé opkoper van vrachtwagens: AutoTradeX - Minhas Trading. Vul het aanmeldformulier op onze website in, en meld uw truck vandaag nog aan voor de verkoop. Heeft u mooie afbeeldingen van te koop vrachtwagen? Deze mag u gerust aan ons doorgeven via de bijlage.

Indien u nog vragen heeft over onze werkwijze, de verkoop van uw vrachtwagen of aanverwante zaken, kunt u altijd contacter pour nous. Vous le faites en appelant +31 6 382 346 27 ou envoyer un e-mail à info@autotradex.nl.

« * » indique les champs nécessaires

Hidden
Types de fichiers acceptés : jpg, png, Taille max. des fichiers : 4 MB.
Déposer les fichiers ici ou
Types de fichiers acceptés : jpg, png, Taille max. des fichiers : 4 MB, Max. des fichiers : 4.
  Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

  In drie stappen uw voertuig verkopen

  Remplissez le formulaire d'inscription

  Vul uw contactgegevens in en geef de gegevens van uw voertuig door. Denk hierbij aan soort, merk, type en bouwjaar. Het is verplicht om een vraagprijs in te vullen. De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

  Vrijblijvend bod binnen één uur

  Binnen één uur ontvangt u van ons een vrijblijvend bod. We nemen direct contact met u op om de verkoop te regelen. Een afspraak is dezelfde dag nog gerealiseerd.

  Manipuler sans pleurnicher

  Êtes-vous d'accord avec notre offre? Nous assurons une transaction fiable et personnalisée. Vous recevrez votre argent immédiatement au rendez-vous en espèces ou par virement bancaire. Juste ce que vous voulez.