Grondverzetmachine 2

Vendez votre engin de terrassement à AutoTradeX

Wilt u uw verouderde grondverzetmachine of andere machines verkopen, zodat u plaats kunt maken voor een nieuw exemplaar? Dan is AutoTradeX de ideale opkoper van voertuigen voor u. Wij bieden een mooie prijs voor uw machine en garanderen zelfs de hoogste prijsgarantie. Het verkoopproces verloopt razendsnel: binnen een dag kan alles geregeld zijn, inclusief het ophalen en afrekenen van de machine.


Maak gebruik van onze service en bied uw machine te koop aan via het aanmeldformulier. Binnen korte tijd kunnen wij u altijd een passend bod doen, vaak al binnen een uur. Bovendien beschikken wij over een eigen ophaaldienst. Voor u het weet, bent u van uw oude hoogwerker of graafmachine af en heeft u succesvol uw machines verkocht.

recycling

Les avantages de vendre du matériel ancien

minigraver inkoop minigraver verkopen bandenkraan inkoop verkopen hitachi komatsu caterpillar m316

Waarom grondverzetmachine verkopen aan AutoTradeX?

 • Machines verkopen en inkopen;
 • Achat de toutes marques de camions et de machines
 • Achats de tracteurs, Achats de camions, Achats de engins de terrassement, Achats de voitures
 • Aucune objection en cas de dommages et défauts
 • Prix ​​basé sur le marché 
 • Garantie du prix le plus élevé;
 • Règlement correct et professionnel
 • Un rendez-vous sous 24h
 • Disponible par téléphone 7 jours sur 7 de 7h à 23h.
 • Service de collecte propre dans tout le Benelux.

Heeft u een kapotte grondverzetmachine in de schuur staan die u niet meer gebruikt? Ga de machine dan verkopen aan een erkende opkoper als AutoTradeX. Wat u hiervoor dient te doen, is enkel het aanmeldformulier invullen (klik op de button hieronder of scroll naar beneden). Wij zullen dan binnen een uur contact met u opnemen en het verder met u bespreken. Neem contacter met ons op als u meer informatie wilt ontvangen over machines verkopen.

Les engins de terrassement que nous achetons

Grondverzetmachines zijn er in allerlei soorten en maten. Wij verrichten de inkoop en verkoop van alle typen en merken machines. Zo kunt u een graafmachine, minigraver, kraan, bulldozer, hoogwerker, heftruck, wiellader of andere machines aan ons verkopen. Hierbij maakt het ons niet uit of de machine van een toonaangevend of minder gangbaar merk is. Het verkopen van uw machine aan AutoTradeX - Minhas Trading lukt altijd.

Pourquoi vendre votre ancien engin de terrassement?

U heeft als landbouwer of andere ondernemer vast veel machines staan. Ook machines die al meer dan 20 jaar oud zijn of al jarenlang niet meer gebruikt worden. Wat u wellicht niet weet, is dat deze machines nog steeds veel geld waard zijn.

Wees gerust: u bent niet de enige, want door veel mensen wordt de waarde van een oude landbouwmachine onderschat. In de tussentijd staat de machines in de schuur weg te roesten en neemt de waarde elk jaar af. Kies er daarom altijd voor om dergelijke machines te verkopen aan een geïnteresseerde partij.

Achats en Europe, ventes en Afrique et Amérique du Sud

Heeft u een oude graafmachine die weg staat te roesten in de schuur? Dan is dat natuurlijk heel erg zonde. Vooral omdat agrariërs in het buitenland nog wel raad weten met gebruikte machines. Daarom exporteren wij de voertuigen naar landen in Afrika en Zuid-Amerika. Bij de export hebben we alles in eigen beheer, zowel het transport als het benaderen van kopers. De boeren in Afrika en Zuid-Amerika kunnen uw grondverzet goed gebruiken op het land.

Acheter une nouvelle machine

Als u weer ruimte in uw schuur of opslag heeft, kunt u weer nieuw grondverzet kopen. Gaat u voor een nieuwe graafmachine, minigraver, hoogwerker, rupsgraafmachine, heftruck, bulldozer, kraan, hijskraan of wiellader? U kunt er ook voor kiezen om uw oude grondverzetmachine in te ruilen voor een nieuw exemplaar.

Machines verkopen: Hoe gaat het in zijn werk?

Het verkopen van uw grondverzetmachine volgens een eenvoudig stappenplan:

 1. Vul het aanmeldformulier in: geef de contactgegevens en voertuiggegevens aan ons door. Let op: de velden met een * zijn verplicht om in te vullen.
 2. Binnen een uur na uw aanvraag nemen we contact met u op en ontvangt u van ons een vrijblijvend marktconform bod.
 3. Akkoord met het bod? Een afspraak op dezelfde dag is altijd mogelijk. Later ophalen kan uiteraard ook.
 4. We halen de machine zelf op met onze eigen ophaaldienst.
 5. Veilig afrekenen met een betrouwbare transactie op maat: contant of per bankoverboeking.
Grondverzetmachine 3

Achat et vente d'autres véhicules

Veilig en betrouwbaar: een professionele afhandeling

Als gecertificeerde en erkende opkoper zijn we al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het opkopen van diverse soorten voertuigen.

Een overzicht:

Tracteurs Agricole et routiers

Camions

Camionette

Engins de terrassement

Voiture

Bij ons kunt u rekenen op een veilige en betrouwbare afwikkeling van de verkoop van uw grondverzetmachine. Ons team zorgt voor een professionele begeleiding gedurende het hele proces van machines verkopen. Vanaf het moment dat u uw machine aanmeldt tot aan de daadwerkelijke overdracht, staan wij garant voor een vlotte transactie. U hoeft zich geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid, aangezien wij al jarenlang ervaring hebben als erkende opkoper van voertuigen. Vertrouw op onze zorgeloze en professionele afhandeling van de verkoop van uw machines.

Machines verkopen? Meld u vandaag nog aan

Wilt u ook een aardig bedrag overhouden aan uw grondverzetmachine? Verkoop deze dan aan AutoTradeX. U heeft bij ons de hoogste prijsgarantie en u kunt rekenen op een correcte en professionele afwikkeling. Een afspraak is wat ons betreft dezelfde dag nog realiseerbaar. Is iets nog niet helemaal duidelijk? Stel uw vraag dan gerust via het contactformulier of neem telefonisch contact op via +31 6 382 346 27.

Bent u in het bezit van foto’s van uw machine? Stuur de foto’s dan door, u kunt deze mailen naar info@autotradex.nl. U mag de foto's ook toevoegen als bijlage bij het aanmeldformulier.

« * » indique les champs nécessaires

Hidden
Types de fichiers acceptés : jpg, png, Taille max. des fichiers : 4 MB.
Déposer les fichiers ici ou
Types de fichiers acceptés : jpg, png, Taille max. des fichiers : 4 MB, Max. des fichiers : 4.
  Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

  In drie stappen uw voertuig verkopen

  Remplissez le formulaire d'inscription

  Vul uw contactgegevens in en geef de gegevens van uw voertuig door. Denk hierbij aan soort, merk, type en bouwjaar. Het is verplicht om een vraagprijs in te vullen. De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

  Vrijblijvend bod binnen één uur

  Binnen één uur ontvangt u van ons een vrijblijvend bod. We nemen direct contact met u op om de verkoop te regelen. Een afspraak is dezelfde dag nog gerealiseerd.

  Manipuler sans pleurnicher

  Êtes-vous d'accord avec notre offre? Nous assurons une transaction fiable et personnalisée. Vous recevrez votre argent immédiatement au rendez-vous en espèces ou par virement bancaire. Juste ce que vous voulez.