Landini trekker 2

Landini trekker verkopen zonder gedoe

Is uw Landini trekker aan vervanging toe en wilt u deze verkopen? Dan heeft u natuurlijk geen zin in een lang en slepend verkoopproces. Het verkoopproces snel afronden is uiteraard ook mogelijk, als u kiest voor de verkoop van uw Landini trekker aan AutoTradeX - Minhas Trading. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van trekkers, en kunnen u snel een passend bod doen voor uw Landini trekker. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van alle merken en modellen trekkers.


Indien u uw Landini trekker wenst te verkopen, vindt u op onze website een aanmeldformulier. Wij zullen u dan al binnen één uur een bod uitbrengen, en binnen 24 uur een afspraak maken om de verkoop rond te maken.

thin

recycling

Les avantages de vendre du matériel ancien

Fiat trekker

Een Landini trekker verkopen aan AutoTradeX

  • 1 adresse pour la vente de tout votre matériel
  • Achats de tracteurs, Achats de camions, Achats de engins de terrassement, Achats de voitures
  • Argent comptant instantané ou par banque
  • Aucune objection en cas de dommages et défauts
  • Prix ​​basé sur le marché 
  • Garantie du prix le plus élevé;
  • Règlement correct et professionnel
  • Un rendez-vous sous 24h
  • Disponible par téléphone 7 jours sur 7 de 7h à 23h.
  • Service de collecte propre dans tout le Benelux.

Kies ervoor om uw oude Landini tractor te verkopen aan AutoTradeX. Wij bieden u een goed bod en regelen de verkoop zonder gedoe. Vul direct het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in, zodat wij u snel een passend bod kunnen doen.

Uw Landini tractor verkopen

Het is ons doel om zo snel mogelijk en zonder gedoe uw Landini of andere tractor te kopen. Dit doen wij door u al binnen een uur na het opsturen van het aanmeldformulier, een passend bod te doen. Zodra u akkoord bent met het bod nemen wij binnen een dag contact met u op zodat de verkoop snel rond gemaakt kan worden. We kunnen op deze manier snel een afspraak maken om de trekker op te halen. Dit is namelijk een service van ons, als wij uw Landini trekker kopen, halen we deze gewoon bij u op.


Zodra we uw trekker komen ophalen, krijgt u uw geld contant. Indien u het geld liever op de bank krijgt, is dat uiteraard ook mogelijk. Het is maar net wat u zelf wenst.

Trekker inkoop voor export

Misschien vraagt u zich af wat er met de trekkers gebeurt, die wij kopen. Wij exporteren de oude trekkers naar Afrika, om ze daar een tweede leven te geven. Landbouwvoertuigen die in ons land afgekeurd worden, kunnen in Afrika namelijk nog een tweede leven leiden. Dat is beter dan alles direct afschrijven en vernietigen.


Buiten trekkers kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van andere landbouwvoertuigen, zoals grondverzetmachines, camions en bedrijfswagens. Ook deze zijn zeer gewenst voor de export naar Afrika. Ook van deze voertuigen kopen wij elk merk en elk model. Deze worden ook geëxporteerd naar Afrika.

Direct de Landini trekker verkopen

Bent u klaar om uw oude Landini trekker te verkopen? Neem dan direct contact met ons op door uw trekker aan te melden op onze website. Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Sommige onderdelen zijn verplicht, zoals de vraagprijs, het model en het bouwjaar. Het is ook mogelijk om foto’s van uw trekker door te sturen, zodat we een goed beeld krijgen van de huidige staat van uw trekker. Dit doet u via de e-mail of WhatsApp. We kunnen dan een passend bod geven.


Heeft u nog vragen over onze diensten of aanverwante zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan u doen door te bellen naar 06 – 382 346 25 ou envoyer un e-mail à info@autotradex.nl.


Landini trekker 10
Retour en haut