Grondverzetmachine 2

Uw grondverzetmachine verkopen aan AutoTradeX

Wilt u uw verouderde grondverzetmachine of andere machines verkopen, zodat u plaats kunt maken voor een nieuw exemplaar? Dan is AutoTradeX de ideale opkoper van voertuigen voor u. Wij bieden een mooie prijs voor uw machine en garanderen zelfs de hoogste prijsgarantie. Het verkoopproces verloopt razendsnel: binnen een dag kan alles geregeld zijn, inclusief het ophalen en afrekenen van de machine.


Maak gebruik van onze service en bied uw machine te koop aan via het aanmeldformulier. Binnen korte tijd kunnen wij u altijd een passend bod doen, vaak al binnen een uur. Bovendien beschikken wij over een eigen ophaaldienst. Voor u het weet, bent u van uw oude hoogwerker of graafmachine af en heeft u succesvol uw machines verkocht.

recycling

De voordelen van het verkopen van oud materiaal

minigraver inkoop minigraver verkopen bandenkraan inkoop verkopen hitachi komatsu caterpillar m316

Waarom grondverzetmachine verkopen aan AutoTradeX?

 • Machines verkopen en inkopen;
 • Voertuigen inkoop en verkoop, o.a. tractoren, bedrijfswagens en vrachtwagens;
 • Een RDW-vrijwaringsbewijs;
 • Geen bezwaar bij schades en defecten;
 • Marktconforme prijs;
 • Hoogste prijsgarantie;
 • Correcte en professionele afwikkeling;
 • Binnen 24 uur een afspraak;
 • 7 dagen telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 23.00 uur;
 • Eigen ophaaldienst door heel de Benelux.

Heeft u een kapotte grondverzetmachine in de schuur staan die u niet meer gebruikt? Ga de machine dan verkopen aan een erkende opkoper als AutoTradeX. Wat u hiervoor dient te doen, is enkel het aanmeldformulier invullen (klik op de button hieronder of scroll naar beneden). Wij zullen dan binnen een uur contact met u opnemen en het verder met u bespreken. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen over machines verkopen.

De grondverzetmachines die we opkopen

Grondverzetmachines zijn er in allerlei soorten en maten. Wij verrichten de inkoop en verkoop van alle typen en merken machines. Zo kunt u een graafmachine, minigraver, kraan, bulldozer, hoogwerker, heftruck, wiellader of andere machines aan ons verkopen. Hierbij maakt het ons niet uit of de machine van een toonaangevend of minder gangbaar merk is. Het verkopen van uw machine aan AutoTradeX lukt altijd.

Waarom uw oude grondverzetmachine verkopen?

U heeft als landbouwer of andere ondernemer vast veel machines staan. Ook machines die al meer dan 20 jaar oud zijn of al jarenlang niet meer gebruikt worden. Wat u wellicht niet weet, is dat deze machines nog steeds veel geld waard zijn.

Wees gerust: u bent niet de enige, want door veel mensen wordt de waarde van een oude landbouwmachine onderschat. In de tussentijd staat de machines in de schuur weg te roesten en neemt de waarde elk jaar af. Kies er daarom altijd voor om dergelijke machines te verkopen aan een geïnteresseerde partij.

Inkoop in Nederland, verkoop in het buitenland

Heeft u een oude graafmachine die weg staat te roesten in de schuur? Dan is dat natuurlijk heel erg zonde. Vooral omdat agrariërs in het buitenland nog wel raad weten met gebruikte machines. Daarom exporteren wij de voertuigen naar landen in Afrika en Zuid-Amerika. Bij de export hebben we alles in eigen beheer, zowel het transport als het benaderen van kopers. De boeren in Afrika en Zuid-Amerika kunnen uw grondverzet goed gebruiken op het land.

Nieuw grondverzet kopen

Als u weer ruimte in uw schuur of opslag heeft, kunt u weer nieuw grondverzet kopen. Gaat u voor een nieuwe graafmachine, minigraver, hoogwerker, rupsgraafmachine, heftruck, bulldozer, kraan, hijskraan of wiellader? U kunt er ook voor kiezen om uw oude grondverzetmachine in te ruilen voor een nieuw exemplaar.

Machines verkopen: Hoe gaat het in zijn werk?

Het verkopen van uw grondverzetmachine volgens een eenvoudig stappenplan:

 1. Vul het aanmeldformulier in: geef de contactgegevens en voertuiggegevens aan ons door. Let op: de velden met een * zijn verplicht om in te vullen.
 2. Binnen een uur na uw aanvraag nemen we contact met u op en ontvangt u van ons een vrijblijvend marktconform bod.
 3. Akkoord met het bod? Een afspraak op dezelfde dag is altijd mogelijk. Later ophalen kan uiteraard ook.
 4. We halen de machine zelf op met onze eigen ophaaldienst.
 5. Veilig afrekenen met een betrouwbare transactie op maat: contant of per bankoverboeking.
Grondverzetmachine 3

Inkoop en verkoop van andere voertuigen

Veilig en betrouwbaar: een professionele afhandeling

Als gecertificeerde en erkende opkoper zijn we al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het opkopen van diverse soorten voertuigen.

Een overzicht:

Tractoren/trekkers

Vrachtwagens

Bedrijfswagens

Grondverzetmachines

Personenauto’s

Bij ons kunt u rekenen op een veilige en betrouwbare afwikkeling van de verkoop van uw grondverzetmachine. Ons team zorgt voor een professionele begeleiding gedurende het hele proces van machines verkopen. Vanaf het moment dat u uw machine aanmeldt tot aan de daadwerkelijke overdracht, staan wij garant voor een vlotte transactie. U hoeft zich geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid, aangezien wij al jarenlang ervaring hebben als erkende opkoper van voertuigen. Vertrouw op onze zorgeloze en professionele afhandeling van de verkoop van uw machines.

Machines verkopen? Meld u vandaag nog aan

Wilt u ook een aardig bedrag overhouden aan uw grondverzetmachine? Verkoop deze dan aan AutoTradeX. U heeft bij ons de hoogste prijsgarantie en u kunt rekenen op een correcte en professionele afwikkeling. Een afspraak is wat ons betreft dezelfde dag nog realiseerbaar. Is iets nog niet helemaal duidelijk? Stel uw vraag dan gerust via het contactformulier of neem telefonisch contact op via +31 6 382 346 27.

Bent u in het bezit van foto’s van uw machine? Stuur de foto’s dan door, u kunt deze mailen naar info@autotradex.nl. U mag de foto's ook toevoegen als bijlage bij het aanmeldformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  In drie stappen uw voertuig verkopen

  Aanmeldformulier invullen

  Vul uw contactgegevens in en geef de gegevens van uw voertuig door. Denk hierbij aan soort, merk, type en bouwjaar. Het is verplicht om een vraagprijs in te vullen. De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

  Vrijblijvend bod binnen één uur

  Binnen één uur ontvangt u van ons een vrijblijvend bod. We nemen direct contact met u op om de verkoop te regelen. Een afspraak is dezelfde dag nog gerealiseerd.

  Afhandeling zonder gezeur

  Gaat u akkoord met ons bod? Wij zorgen voor een betrouwbare transactie op maat. U ontvangt bij de afspraak direct contant uw geld of per bankoverboeking. Net wat u wenst.