Grondverzetmachine 2

Uw grondverzetmachine verkopen aan AutoTradeX

Uw verouderde grondverzetmachine verkopen, zodat u weer plaatst heeft voor een nieuw exemplaar? Verkoop de machine dan aan AutoTradeX, een erkende opkoper van voertuigen. Bij ons krijgt u een mooie prijs voor uw grondverzetmachine. We garanderen u zelf de hoogste prijsgarantie. Bovendien gaat het verkoopproces razendsnel: binnen een dag kan het geregeld zijn, inclusief ophalen en afrekenen.

thin

recycling

De voordelen van het verkopen van oud materiaal

Grondverzetmachine 3

Snel en voor een goede prijs uw grondverzetmachine verkopen

| AutoTradeX

 • Inkoop en verkoop van grondverzetmachines;
 • Voertuigen inkoop en verkoop, o.a. tractoren, bedrijfswagens en vrachtwagens;
 • Een RDW-vrijwaringsbewijs;
 • Geen bezwaar bij schades en defecten;
 • Marktconforme prijs;
 • Hoogste prijsgarantie;
 • Correcte en professionele afwikkeling;
 • Binnen 24 uur een afspraak;
 • 7 dagen telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 23.00 uur;
 • Eigen ophaaldienst door heel de Benelux.

Heeft u een kapotte grondverzetmachine in de schuur staan die u niet meer gebruikt? Ga deze dan verkopen aan een erkende opkoper als AutoTradeX. Wat u hiervoor dient te doen is enkel het aanmeldformulier invullen. Wij zullen dan binnen 1 uur contact met u opnemen.

De grondverzetmachines die we opkopen

Grondverzetmachines zijn er in allerlei soorten en maten. Wij verrichten de inkoop en verkoop van alle typen en merken grondverzetmachines. Zo kunt u een graafmachine, minigraver, kraan, bulldozer, hoogwerker, heftruck of wiellader aan ons verkopen. Hierbij maakt het ons niet uit of de machine van een toonaangevend of minder gangbaar merk is. Het verkopen van uw grondverzetmachine aan AutoTradeX lukt altijd.

Waarom uw oude grondverzetmachine verkopen?

U heeft als landbouwer of andere ondernemer vast veel grondverzetmachines staan. Ook machines die al meer dan 20 jaar oud zijn of al jarenlang niet meer gebruikt worden. Wat u wellicht niet weet is dat deze grondverzetmachines nog steeds veel geld waard zijn.

U bent niet de enige, want door veel mensen wordt de waarde van een oude landbouwmachine onderschat. In de tussentijd staat de machines in de schuur weg te roesten en neemt de waarde elk jaar af. Kies er daarom altijd voor om uw grondverzetmachine te verkopen.

Inkoop in Nederland, verkoop in het buitenland

Heeft u een oude graafmachine die weg staat te roesten in de schuur? Dan is dat natuurlijk heel erg zonde. Vooral omdat agrariërs in het buitenland nog wel raad weten met oude grondverzetmachines. Daarom exporteren wij de voertuigen naar landen in Afrika en Zuid-Amerika. Bij de export hebben we alles in eigen beheer, zowel het transport als het benaderen van kopers. De boeren in Afrika en Zuid-Amerika kopen graag uw grondverzet.

Nieuw grondverzet kopen

Als u weer ruimte in uw schuur of opslag heeft, kunt u weer nieuw grondverzet kopen. Gaat u voor een nieuwe graafmachine, minigraver, hoogwerker, rupsgraafmachine, heftruck, bulldozer, kraan, hijskraan of wiellader? U kunt er ook voor kiezen om uw oude grondverzetmachine in te ruilen voor een nieuw exemplaar.

Hoe gaat het verkopen van uw grondverzetmachine in zijn werk?

Het verkopen van uw grondverzetmachine aan AutoTradeX gaat als volgt:

 1. Vul het aanmeldformulier in: geef de contactgegevens en voertuiggegevens aan ons door.
 2. Binnen 1 uur nemen we contact met u op en ontvangt u van ons een vrijblijvend bod.
 3. Akkoord? Een afspraak op dezelfde dag is altijd mogelijk.
 4. We halen de machine zelf op.
 5. Veilig afrekenen met een betrouwbare transactie op maat: contant of per bank.
Grondverzetmachine 4

Inkoop en verkoop van andere voertuigen

Als gecertificeerde en erkende opkoper zijn we al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het opkopen van diverse soorten voertuigen. Een overzicht:

Tractoren/trekkers

Vrachtwagens

Bedrijfswagens

Grondverzetmachines

Personenauto’s

Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In drie stappen uw voertuig verkopen

Aanmeldformulier invullen

Vul uw contactgegevens in en geef de gegevens van uw voertuig aan ons door. Denk hierbij aan soort, merk, type en bouwjaar. Het is verplicht om een vraagprijs in te vullen.

Vrijblijvend bod binnen 1 uur

Binnen 1 uur ontvangt u van ons een vrijblijvend bod. We nemen direct contact met u op om de verkoop te regelen. Een afspraak is dezelfde dag nog gerealiseerd.

Afhandeling zonder gezeur

Gaat u akkoord met ons bod? Wij zorgen voor een betrouwbare transactie op maat. U ontvangt bij de afspraak direct contant uw geld of per bankoverboeking. Net wat u wenst.

Onze merken

Wij handelen in verschillende merken, waaronder:

Fiat, Massey Ferguson, Fendt, Landini, Deutz Fahr, John Deere en nog veel meer.

Scroll naar top