Oldtimer tractor 2

Oldtimer tractor verkopen

Wilt u uw oldtimer tractor verkopen? Wanneer u uw oude trekker aan voor verkoop aanbiedt, wilt u natuurlijk niets liever dan dat het proces snel, gemakkelijk en zonder problemen verkoopt. Uiteraard wilt u hier ook een eerlijke vergoeding voor ontvangen. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en doorverkoop van alle soorten tractoren van bekende en onbekende merken. Meld bij ons uw oldtimer trekker aan en ontvang binnen een uur een bod. Accepteert u het bod, dan plannen wij snel een afspraak in voor het gratis ophalen van het voertuig. Dit kan vaak dezelfde dag nog. Het overeengekomen bedrag ontvangt u ter plekke bij de overdracht.

recycling

Oldtimer tractoren voor export

tractor verkoop bij Autotradex

Autotradex: betrouwbare inkoper van oldtimer trekkers

Heeft u een oud model tractor, die u al lang niet meer gebruikt? Of functioneert de trekker niet meer zoals hij zou moeten, en neemt het voertuig onnodig veel ruimte in? Een vendre votre tracteur? doen mensen om verschillende redenen. Wat voor u de reden ook is voor de verkoop, wij kunnen als erkende en geregistreerde opkoper uw oldtimer tractor kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Dit zijn onze voordelen:

  • inkoop van oldtimer trekkers van alle merken en modellen, waaronder John Deere, Deutz Fahr, Fendt, Massey Ferguson, Hanomag, Lanz, Landini & Röhr en meer
  • inkoop van defecte oldtimers en modellen met schade
  • RDW-vrijwaringsbewijs bij de overdracht
  • binnen één uur een passend bod
  • contante uitbetaling of overboeking van het afgesproken bedrag op uw bankrekening bij de overdracht
  • gratis ophaaldienst voor heel de Benelux
  • nette en professionele werkwijze
  • eerlijke prijs


Deze merken & modellen trekker kopen wij in

In principe kopen wij alle oldtimer trekkers. Denk hierbij aan tractoren van merken zoals Fendt, Massey Ferguson, Ford, John Deere, Landini, Röhr, noem maar op. Overigens is het geen probleem als uw oldtimer tractor beschadigd of defect is – ook dan brengen wij ‘gewoon’ een bod uit.

Oldtimer tractor: een tweede leven in Zuid-Amerika of Afrika

Puur dat een tractor of trekker in Nederland als ‘oud’ of een ‘oldtimer’ wordt gezien, betekent niet dat deze niet meer geschikt is. Integendeel, tractoren die in ons land een lang en werkzaam leven hebben gehad, zijn vaak nog heel bruikbaar voor de export. In landen in Zuid-Amerika en Afrika kan een oude tractor een tweede leven krijgen, o.a. krijgen voor landbouw- of transportdoeleinden. Vaak zijn deze oldtimer trekkers nog prima te gebruiken. Zelfs de beschadigde of defecte exemplaren wordt nieuw leven in geblazen door ze lokaal te repareren. Boeren en andere gebruikers van landbouwmachines kunnen de trekkers vervolgens inzetten voor hun levensonderhoud. Zo komt een trekker die oud en afgeschreven is toch nog goed terecht.

Zo vult u uw gegevens in voor een bod van AutoTradex

Via ons online platform ontvangt u een marktconforme prijs voor elk type oldtimer trekker. Denk aan merken als Fendt, Massey Ferguson, Ford en John Deere. Ook onbekende merken, zoals Landini en Röhr, zijn welkom. Onze werkwijze is heel helder en neemt u alle rompslomp uit handen. U vult op ons aanmeldingsformulier zoveel mogelijk gegevens over uw oldtimer tractor in. Dit gaat als volgt in zijn werk:

1. Vul uw persoonlijke gegevens in

Uiteraard hebben wij uw persoonlijke & contactgegevens nodig. Dit gaat om uw naam, de naam van uw firma en uw contactgegevens (telefoon & mail).

2. Informatie over uw oldtimer tractor: merk, model & kilometerstand

Vervolgens vult alle informatie over uw oldtimer trekker in. Denk hierbij aan het merk (John Deere, Deutz, Lanz, Massey Ferguson, Hanomag, Ford, et cetera), model, bouwjaar, type transmissie en de kilometerstand.

3. Vraagprijs oldtimer trekker

Nu is het tijd om uw vraagprijs in te voeren. Wij snappen dat dit slechts een indicatie is, maar dankzij onze jaren aan ervaring weten we precies wat een eerlijke prijs. Hierin komen wij u dan ook graag in tegemoet.


Fiat trekker, tractor verkoop Autotradex

4. Overige informatie

Zijn er nog andere relevante zaken die nog niet benoemd zijn? Deze kunt u zelf toevoegen. Denk hierbij aan informatie over beschadigingen, eventuele vervangen onderdelen, noem maar op.

5. Beeldmateriaal

Ten slotte kunt u voor de volledigheid foto’s van uw trekker bijvoegen via e-mail of WhatsApp. Met name bij eventuele beschadigingen of defecten komt dit goed van pas.

Het gaat hierbij om het merk en model van de tractor. Ook het bouwjaar en de kilometerstand van de tractor die u wilt verkopen zijn van belang. Uiteraard hebben wij ook uw contactgegevens en vraagprijs nodig. Ten slotte kunt u voor de volledigheid foto’s van uw trekker bijvoegen via e-mail of WhatsApp.

Oldtimer trekker verkopen? Wij nemen al het werk uit handen

Kortom, AutoTradex is dé partij om uw oldtimer tractor aan te verkopen. Niet alleen hebben wij meer dan 25 + ans d'expérience de in- en verkoop van tractoren en oldtimermodellen, ook bieden wij u een scherpe prijs. Daarnaast verkoopt u uw oldtimer trekker razendsnel en zeer gemakkelijk, gewoon via onze websites. Het enige wat u hoeft te doen is uw oude tractor aanmelden, de juiste gegevens invullen (zoals hierboven beschreven) en wij doen zo snel mogelijk een mooi bod. Zelf advertenties plaatsen, met eventuele kopers in gesprek gaan of papierwerk afhandelen is niet meer nodig: wij regelen de verkoop van A tot en met Z. Van de bezichtiging van uw oldtimermodel tot het ophalen, u hoeft zich nergens druk over te maken.

Vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw oldtimer tractor? Laat het ons gerust weten. Wij nemen snel contact op en helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 6 382 346 27. U kunt ook een e-mail sturen naar info@autotradex.nl.

Veelgestelde vragen

Wat is een oldtimer tractor?

Een oldtimer tractor is een antieke landbouwtrekker die meestal meer dan 25 jaar oud is en wordt gekoesterd vanwege zijn historische waarde, unieke ontwerp en nostalgische waarde.

Welke kenmerken hebben oldtimer tractors?

Oldtimer tractors hebben vaak eenvoudige mechanische systemen, een karakteristiek ontwerp en zijn meestal niet voorzien van moderne technologieën die we vinden in hedendaagse landbouwmachines.

Hoe worden oldtimer tractors gewaardeerd?

De waardering van oldtimer tractors wordt beïnvloed door factoren zoals merk, zeldzaamheid, staat van behoud, originele onderdelen en historische betekenis. Tractoren die goed zijn onderhouden en in originele staat verkeren, hebben doorgaans een hogere waarde.

Kunnen oldtimer tractors nog steeds worden gebruikt in de landbouw?

Ja, sommige eigenaren van oldtimer tractors gebruiken ze nog steeds voor lichte landbouwactiviteiten of recreatieve doeleinden, maar ze worden meestal niet op grote schaal ingezet vanwege hun beperkte functionaliteit in vergelijking met moderne landbouwmachines.