Oldtimer tractor 2

Oldtimer tractor

Oldtimer tractor verkopen? Wanneer u uw oude trekker aan voor verkoop aanbiedt, wilt u natuurlijk niets liever dan dat het proces snel, gemakkelijk en zonder problemen verkoopt. Uiteraard wilt u hier ook een eerlijke vergoeding voor ontvangen. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en doorverkoop van alle soorten tractoren van bekende en onbekende merken.


Meld uw oldtimer trekker aan en ontvang binnen een uur een bod. Accepteert u het bod, dan plannen wij snel een afspraak in voor het gratis ophalen van het voertuig. Dit kan vaak dezelfde dag nog. Het overeengekomen bedrag ontvangt u ter plekke bij de overdracht.


recycling

Oldtimer tractoren voor export

tractor verkoop bij Autotradex

Betrouwbare inkoper van oldtimer trekkers

Heeft u een oud model tractor, die u al lang niet meer gebruikt? Of functioneert de trekker niet meer zoals hij zou moeten, en neemt het voertuig onnodig veel ruimte in? Een tractor verkopen doen mensen om verschillende redenen. Wat voor u de reden ook is voor de verkoop, wij kunnen als erkende en geregistreerde opkoper uw oldtimer tractor kopen tegen een aantrekkelijke prijs.


Dit zijn de voordelen:

  • inkoop van oldtimer trekkers van alle merken en modellen
  • inkoop van defecte oldtimers en modellen met schade
  • RDW-vrijwaringsbewijs bij de overdracht
  • binnen een uur een passend bod
  • contante uitbetaling of overboeking van het afgesproken bedrag op uw bankrekening bij de overdracht
  • gratis ophaaldienst voor de Benelux
  • nette en professionele werkwijze
  • eerlijke prijs


Oude trekkers bestemd voor de export

Tractoren die in ons land een lang en werkzaam leven hebben gehad, zijn vaak nog heel bruikbaar voor de export. In landen in Zuid-Amerika en Afrika kan een oude tractor zelfs nog een tweede leven krijgen voor landbouw- of transportdoeleinden. De oldtimer trekkers die wij kopen en doorverkopen zijn in deze landen vaak nog goed te repareren. Boeren en andere gebruikers van landbouwmachines kunnen de trekkers vervolgens inzetten voor hun levensonderhoud. Zo komt een trekker die oud en afgeschreven is nog goed terecht.

Oldtimer tractor verkopen: welke gegevens invullen voor een bod?

Via ons online platform ontvangt u een marktconforme prijs voor elk type oldtimer trekker. Denk aan merken als Fendt, Massey Ferguson en John Deere. Ook onbekende merken, zoals Landini en Röhr, zijn welkom. Onze werkwijze is heel helder en neemt u alle rompslomp uit handen. U vult op ons aanmeldingsformulier zoveel mogelijk gegevens over uw oldtimer tractor in. Het gaat hierbij om het merk en model van de tractor. Ook het bouwjaar en de kilometerstand van de tractor die u wilt verkopen zijn van belang. Uiteraard hebben wij ook uw contactgegevens en vraagprijs nodig. Ten slotte kunt u voor de volledigheid foto’s van uw trekker bijvoegen via e-mail of WhatsApp.

Veelgestelde vragen

Wat is een goede prijs voor een tractor?

U ontvangt altijd een marktconforme prijs voor uw tractor als u besluit deze te verkopen aan AutoTradex. De prijs van een tractor is afhankelijk van een aantal factoren. Zo spelen het merk, model, bouwjaar, kilometerstand en de vraagprijs allemaal een rol bij het bepalen van de prijs. Bij de tractor in- en verkoop van AutoTradex bent u verzekerd van de hoogste prijsgarantie. Meld uw tractor aan en ontdek wat u kunt verdienen aan uw voertuig.

Hoe lang gaat een tractor mee?

Een tractor in Nederland gaat zo’n 10 à 15 jaar mee. De economische levensduur van een tractor is echter zo’n 7 tot 8 jaar. Dit geldt met name voor tractoren die veel draaiuren per jaar maken. De gemiddelde gebruiksduur van een tractor is doorgaans veel hoger. Oude tractoren die in Nederland al worden afgeschreven, bewijzen nog een prima dienst voor boeren in delen van Afrika en Zuid-Amerika.

Hoe verloopt de tractor verkoop bij AutoTradex?

Onze werkwijze bij de tractor inkoop en verkoop staat bekend als snel en makkelijk. Het enige wat we van u vragen is om het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Na aanmelding ontvangt u binnen één uur een vrijblijvend bod. Indien u akkoord gaat, maken we binnen 24 uur een afspraak om de verkoop af te ronden. De tractor halen wij gratis op, bij de overdracht ontvangt u contant het afgesproken bedrag of per bankoverboeking.

Waarom uw tractor verkopen?

Waarom uw tractor verkopen kan verschillende redenen hebben. Een veelgehoorde reden is dat de tractor jarenlang ongebruikt in de schuur staat. De tractor kan ook schades bevatten. Wanneer een reparatie te duur wordt, kan verkopen een goede optie zijn. Daarnaast is een tractor verkoop onvermijdelijk bij een bedrijfsbeëindiging. Andere redenen voor het verkopen van een tractor kunnen zijn: inruilen is niet mogelijk of levert te weinig op.

AutoTradeX neemt u het werk uit handen

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het inkopen en verkopen van tractoren en oldtimermodellen. Wilt u graag een goede prijs krijgen voor uw oude tractor, verkoop deze dan zonder tijd te verliezen via onze website.


U hoeft alleen maar uw tractor aan te melden, zodat wij een goed bod kunnen doen. Advertenties plaatsen of papierwerk afhandelen is niet nodig, aangezien wij de verkoop van a tot z regelen. Van de bezichtiging van uw oldtimermodel tot het ophalen.

Fiat trekker, tractor verkoop Autotradex

Verkoop uw tractor snel en gemakkelijk aan Autotradex

 Wilt u meer informatie over het verkopen van uw oldtimer tractor, laat het ons gerust weten. Wij nemen snel contact op en helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 6 382 346 27. U kunt ook een e-mail sturen naar info@autotradex.nl.

Veelgestelde vragen

Wat is een oldtimer tractor?

Een oldtimer tractor is een antieke landbouwtrekker die meestal meer dan 25 jaar oud is en wordt gekoesterd vanwege zijn historische waarde, unieke ontwerp en nostalgische waarde.

Welke kenmerken hebben oldtimer tractors?

Oldtimer tractors hebben vaak eenvoudige mechanische systemen, een karakteristiek ontwerp en zijn meestal niet voorzien van moderne technologieën die we vinden in hedendaagse landbouwmachines.

Hoe worden oldtimer tractors gewaardeerd?

De waardering van oldtimer tractors wordt beïnvloed door factoren zoals merk, zeldzaamheid, staat van behoud, originele onderdelen en historische betekenis. Tractoren die goed zijn onderhouden en in originele staat verkeren, hebben doorgaans een hogere waarde.

Kunnen oldtimer tractors nog steeds worden gebruikt in de landbouw?

Ja, sommige eigenaren van oldtimer tractors gebruiken ze nog steeds voor lichte landbouwactiviteiten of recreatieve doeleinden, maar ze worden meestal niet op grote schaal ingezet vanwege hun beperkte functionaliteit in vergelijking met moderne landbouwmachines.

Scroll naar boven