Tractor 2

Uw tractor verkopen aan AutoTradeX

Wilt u uw oude tractor verkopen om plaats te maken voor een nieuwe trekker? U kunt dan terecht bij AutoTradeX. Wij zijn een bedrijf dat tractoren, grondverzetmachines en andere voertuigen inkoopt. Alle merken en modellen tractoren zijn bij ons welkom, ook de merken die minder gangbaar zijn. Welk merk en model trekker u ook bezit, u bent bij ons altijd verzekerd van een marktconforme prijs.

Indien u het contactformulier invult om uw trekker te verkopen, doen wij al binnen één uur een bod. Daar wij gespecialiseerd zijn in trekker inkoop, kunnen wij altijd wel een passend bod doen. Tevens hebben wij een eigen ophaaldienst. U hoeft zich nergens zorgen om te maken. Alles wordt voor u geregeld.

thin

recycling

Les avantages de vendre du matériel ancien

Fiat trekker

Voor een goede prijs uw tractor verkopen

  • 1 adresse pour la vente de tout votre matériel
  • Achats de tracteurs, Achats de camions, Achats de engins de terrassement, Achats de voitures
  • Argent comptant instantané ou par banque
  • Aucune objection en cas de dommages et défauts
  • Prix ​​basé sur le marché 
  • Garantie du prix le plus élevé;
  • Règlement correct et professionnel
  • Un rendez-vous sous 24h
  • Disponible par téléphone 7 jours sur 7 de 7h à 23h.
  • Service de collecte propre dans tout le Benelux.

Heeft u een tractor in de schuur staan die u wilt verkopen? Maak dan gebruik van het aantrekkelijke aanbod van AutoTradeX. Meld vandaag nog uw trekker aan via het online aanmeldformulier. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, de velden met een * zijn verplicht. Een afspraak maken is meestal dezelfde dag nog mogelijk.

Tractorinkoop van alle merken en modellen

Als inkoper zijn we gespecialiseerd in het inkopen van tractoren. We kopen tractoren in van alle merken en modellen. Het maakt ons niet uit van welk merk uw tractor is. Zo kopen we trekkers op van de volgende bekende merken (zie het rijtje merken hieronder). Wij kopen ook tractoren die bij lange na niet meer nieuw zijn.

Ook de tractoren van minder gangbare merken als Same, Landini en Hurlimann kunnen we inkopen. Wellicht vraagt u zich af wat wij gaan doen met uw tractor na de inkoop. We kopen de tractoren in voor de export naar Afrika. Voertuigen die wij als oud en afgeschreven beschouwen, kunnen in dit werelddeel nog jaren mee in de landbouw.

Uw tractor verkopen: de werkwijze

Hoe gaat het verkopen van een tractor aan AutoTradex in zijn werk? Bij ons gaat het inkopen van een tractor snel en gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is uw trekker aanmelden voor verkoop via ons online aanmeldformulier. U dient dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zo is het aangeven van een vraagprijs verplicht.

Daarnaast adviseren we u om het merk, type en bouwjaar van uw tractor aan ons door te geven. Want aan de hand van deze gegevens komen we tot een eerlijke prijs. U mag ook foto’s van uw trekker aanleveren, dat kan door een e-mail te sturen of contact opnemen via WhatsApp.

Correcte en professionele afwikkeling

Het inkopen van een trekker kan binnen een dag geregeld zijn. Nadat u de tractor heeft aangemeld maken we binnen 24 uur een afspraak met u. Meestal is een afspraak op dezelfde dag nog mogelijk. U krijgt al binnen één uur een vrijblijvend bod van ons. Zodra je akkoord gaat met ons bod, maken we direct een afspraak om de verkoop van uw trekker af te ronden.

U kunt bij ons rekenen op een correcte en professionele afwikkeling. We halen de tractor zelf op, bij aankomst ontvangt u direct contant uw geld. Eventueel kunnen we het geld ook vooraf per bank overboeken. Het is maar net wat u zelf wenst.

Waarom uw trekker verkopen?

Het besluit om uw tractor te verkopen kan door verschillende redenen genomen zijn. Zo is een veelgehoorde reden: de trekker wordt al jarenlang niet meer gebruikt en staat in de weg. Of de tractor heeft schade opgelopen, wat ertoe heeft geleid dat de trekker niet meer naar behoren functioneert. Als u de trekker niet meer wilt repareren kan verkopen een optie zijn.


Een andere reden om een trekker te verkopen is: u wilt een nieuwe tractor kopen maar inruilen is niet mogelijk of u vindt dat de inruil te weinig is. Tot slot kan een verkoop ook te maken hebben met een bedrijfsbeëindiging. Het is fijn als u dan uw voertuigen snel en zonder gedoe kunt verkopen.

Overige voertuigen verkopen

U kunt uiteraard bij ons terecht voor de tractor verkoop, maar wij kopen nog meer voertuigen in. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van grondverzetmachines, vrachtwagens en bedrijfswagens. Ook voor deze voertuigen geldt, net zoals de trekker inkoop, dat we elk merk inkopen. Ook deze voertuigen kopen wij in voor de export naar Afrika. Hier kunnen deze voertuigen nog jaren mee.

Meld uw landbouwvoertuig nu aan!

Zou u graag uw tractor willen verkopen en een aantrekkelijk bod voor uw trekker willen ontvangen? Doe dan zaken met AutoTradeX, en meld uw tractor vandaag nog bij ons aan. Wij nemen dan binnen 1 uur contact met u op. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of aanverwante zaken? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Tractor 10
Types de fichiers acceptés : jpg, png, Taille max. des fichiers : 4 MB.
Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Vendez votre véhicule en trois étapes

Remplissez le formulaire d'inscription

Remplissez vos coordonnées et fournissez-nous les détails de votre véhicule. Pensez au type, à la marque, au type et à l'année de construction.

Offre sans engagement sous 1 heure

Vous recevrez une offre sans engagement de notre part dans l'heure qui suit. Nous vous contacterons directement pour organiser la vente. Un rendez-vous a été pris le jour même.

Manipuler sans pleurnicher

Êtes-vous d'accord avec notre offre? Nous assurons une transaction fiable et personnalisée. Vous recevrez votre argent immédiatement au rendez-vous en espèces ou par virement bancaire. Juste ce que vous voulez.

Retour haut de page