Tractor 2

Tractor verkoop en inkoop via AutoTradeX

Bent u geïnteresseerd in tractor verkoop en inkoop via AutoTradeX? Wilt u uw oude tractor verkopen? Wij zijn een partij dat tractoren, grondverzetmachines en andere voertuigen inkoopt en verkoopt. Alle merken en modellen tractoren zijn bij ons welkom, ook de merken die minder gangbaar zijn. Welk merk en model tractor u ook bezit, u bent bij ons altijd verzekerd van een marktconforme prijs.

Voor tractor verkoop kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij doen u binnen één uur al een bod. Wij zijn gespecialiseerd in trekker verkoop en inkoop en kunnen altijd wel een passend aanbod doen. Tevens hebben wij een eigen gratis ophaaldienst. U hoeft zich dus nergens zorgen om te maken, alles wordt voor u geregeld.

recycling

De voordelen van trekker verkoop

tractor verkoop bij Autotradex

Professionele tractor verkoop door AutoTradeX

 • Tractor verkoop en inkoop: alle merken en modellen;
 • Een RDW-vrijwaringsbewijs;
 • Voertuigen inkoop en verkoop, o.a. vrachtwagens, bedrijfswagens, grondverzetmachines en personenauto's;
 • Geen bezwaar bij schades en defecten;
 • Marktconforme prijs;
 • Hoogste prijsgarantie;
 • Correcte en professionele afwikkeling;
 • Binnen 24 uur een afspraak;
 • 7 dagen telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 23.00 uur;
 • Eigen ophaaldienst door heel de Benelux.

Heeft u een tractor in de schuur staan die u wilt verkopen? Maak dan gebruik van de tractor verkoop van AutoTradeX. Meld vandaag nog uw tractor aan via het online aanmeldformulier., zie onderaan deze pagina of klik op onderstaande button. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, de velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Een afspraak maken is meestal dezelfde dag nog mogelijk. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Tractor inkoop door ons: alle merken en modellen

Als inkoper zijn we gespecialiseerd in tractor inkoop. We kopen tractoren in van alle merken en modellen. Het maakt ons niet uit van welk merk uw tractor is. Zo kopen we tractoren op van vele bekende merken, waaronder: Massey Ferguson, Fendt, Fiat, John Deere en Deutz-Fahr. Wij kopen ook tractoren die bij lange na niet meer nieuw zijn. Wij hebben geen bezwaren bij eventuele schades of defecten aan de machines.

Ook de tractoren van minder gangbare merken als Same, Landini en Hurlimann kunnen we inkopen. Wellicht vraagt u zich af wat wij gaan doen met uw tractor na de verkoop. We kopen de tractoren in voor de export naar Afrika en Zuid-Amerika. Landbouwvoertuigen en machines die wij in Nederland als oud en afgeschreven beschouwen, kunnen in deze werelddelen nog jaren mee.

Uw tractor verkopen? Onze werkwijze

Hoe werkt de verkoop van een tractor aan Autotradex? Bij ons verloopt het aankoopproces van een tractor snel en gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen, is uw tractor aanmelden voor verkoop via ons online aanmeldformulier. Zorg ervoor dat u het formulier zo volledig mogelijk invult, inclusief een vraagprijs en uw contactgegevens, zodat we u kunnen bereiken.

Om tot een eerlijke prijs te komen voor de verkoop van uw tractor, raden we u aan om het merk, type en bouwjaar aan ons door te geven. U kunt ook foto's van uw tractor bijvoegen door deze per e-mail of via WhatsApp naar ons te sturen.

Tractor verkoop, wij bieden een correcte en professionele afhandeling

Bij AutoTradex regelen we het inkopen van uw tractor binnen één dag. Nadat u de trekker heeft aangemeld voor verkoop, maken we binnen 24 uur een afspraak met u om de tractor te bezichtigen en te verkopen. In de meeste gevallen is een afspraak op dezelfde dag nog mogelijk. U ontvangt binnen één uur een vrijblijvend bod van ons. Wanneer u akkoord gaat met dit bod, maken we direct een afspraak om de verkoop van uw tractor af te ronden.

U kunt bij ons rekenen op een professionele en correcte afhandeling. We kunnen de trekker gratis bij u ophalen en u ontvangt direct contant geld bij levering. Als alternatief kunnen we het geld ook vooraf per bank overmaken, afhankelijk van uw voorkeur.

Veelgestelde vragen

Wat is een goede prijs voor een tractor?

U ontvangt altijd een marktconforme prijs voor uw tractor als u besluit deze te verkopen aan AutoTradex. De prijs van een tractor is afhankelijk van een aantal factoren. Zo spelen het merk, model, bouwjaar, kilometerstand en de vraagprijs allemaal een rol bij het bepalen van de prijs. Bij de tractor in- en verkoop van AutoTradex bent u verzekerd van de hoogste prijsgarantie. Meld uw tractor aan en ontdek wat u kunt verdienen aan uw voertuig.

Hoe lang gaat een tractor mee?

Een tractor in Nederland gaat zo’n 10 à 15 jaar mee. De economische levensduur van een tractor is echter zo’n 7 tot 8 jaar. Dit geldt met name voor tractoren die veel draaiuren per jaar maken. De gemiddelde gebruiksduur van een tractor is doorgaans veel hoger. Oude tractoren die in Nederland al worden afgeschreven, bewijzen nog een prima dienst voor boeren in delen van Afrika en Zuid-Amerika.

Hoe verloopt de tractor verkoop bij AutoTradex?

Onze werkwijze bij de tractor inkoop en verkoop staat bekend als snel en makkelijk. Het enige wat we van u vragen is om het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Na aanmelding ontvangt u binnen één uur een vrijblijvend bod. Indien u akkoord gaat, maken we binnen 24 uur een afspraak om de verkoop af te ronden. De tractor halen wij gratis op, bij de overdracht ontvangt u contant het afgesproken bedrag of per bankoverboeking.

Waarom uw tractor verkopen?

Waarom uw tractor verkopen kan verschillende redenen hebben. Een veelgehoorde reden is dat de tractor jarenlang ongebruikt in de schuur staat. De tractor kan ook schades bevatten. Wanneer een reparatie te duur wordt, kan verkopen een goede optie zijn. Daarnaast is een tractor verkoop onvermijdelijk bij een bedrijfsbeëindiging. Andere redenen voor het verkopen van een tractor kunnen zijn: inruilen is niet mogelijk of levert te weinig op.

Waarom uw trekker verkopen?

Het besluit om uw trekker te verkopen kan door verschillende redenen genomen zijn. Zo is een veelgehoorde reden: de trekker wordt al jarenlang niet meer gebruikt en staat in de weg. Of de trekker heeft schade opgelopen, wat ertoe heeft geleid dat het voertuig niet meer naar behoren functioneert. Als u de trekker niet meer wilt repareren, kan verkopen een optie zijn.


Een andere reden om een tractor te verkopen is: u wilt een nieuwe kopen, maar inruilen is niet mogelijk, of u vindt dat de inruil te weinig oplevert. Tot slot kan een tractor verkoop ook te maken hebben met een bedrijfsbeëindiging. Het is fijn als u dan uw voertuigen snel en zonder gedoe kunt verkopen.

Verkoop andere voertuigen

U kunt uiteraard bij ons terecht voor de tractor verkoop, maar wij verkopen nog meer voertuigen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van grondverzetmachines, vrachtwagens, bedrijfswagens en personenauto's. Ook voor deze voertuigen geldt, net zoals de tractor inkoop, dat we elk merk inkopen. Deze voertuigen kopen wij ook in voor de export naar Afrika of Zuid-Amerika. Hier kunnen deze voertuigen nog jarenlang mee in de landbouw.

Fiat trekker, tractor verkoop Autotradex

Verkoop uw tractor snel en gemakkelijk aan Autotradex

Zou u graag uw tractor willen verkopen en een aantrekkelijk bod voor uw voertuig willen ontvangen? Doe dan zaken met AutoTradeX, en meld uw tractor vandaag nog aan voor de verkoop. Wij nemen dan binnen één uur contact met u op om de tractor inkoop te regelen. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of aanverwante zaken? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 6 382 346 27. U kunt ook een e-mail sturen naar info@autotradex.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  In drie stappen uw voertuig verkopen

  Aanmeldformulier invullen

  Vul uw contactgegevens in en geef de gegevens van uw voertuig door. Denk hierbij aan soort, merk, type en bouwjaar. Het is verplicht om een vraagprijs in te vullen. De velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

  Vrijblijvend bod binnen één uur

  Binnen één uur ontvangt u van ons een vrijblijvend bod. We nemen direct contact met u op om de verkoop te regelen. Een afspraak is dezelfde dag nog gerealiseerd.

  Afhandeling zonder gezeur

  Gaat u akkoord met ons bod? Wij zorgen voor een betrouwbare transactie op maat. U ontvangt bij de afspraak direct contant uw geld of per bankoverboeking. Net wat u wenst.