Fendt trekker 2

Fendt trekker op snelle wijze verkopen

Heeft u een Fendt of andere trekker en wilt u op deze snelle wijze verkopen? Het verkopen van een voertuig kan een lang en slepend traject zijn, waarbij mensen de trekker komen bezichtigen. Als u er voor kiest om uw Fendt trekker te verkopen via AutoTradeX, hebt u de trekker binnen de kortste keren verkocht, zonder gedoe. Wij kopen uw trekkers, grondverzetmachines en andere voertuigen. Alle merken en modellen trekker zijn bij ons welkom.


Op onze website kunt u het contactformulier invullen, zodat wij binnen één uur al een bod kunnen doen. Dit bod is altijd een passend bod voor uw voertuig, daar wij zeer ervaren zijn in het kopen van trekkers. De trekker wordt gewoon bij u opgehaald, u hebt nergens omkijken naar.

recycling

De voordelen van het verkopen van oud materiaal

Fiat trekker, tractor verkoop Autotradex

Uw Fendt tractor verkopen aan AutoTradeX

  • Tractorinkoop: alle merken en modellen;
  • Een RDW-vrijwaringsbewijs;
  • Voertuigen inkoop en verkoop, o.a. vrachtwagens, bedrijfswagens en grondverzetmachines;
  • Geen bezwaar bij schades en defecten;
  • Marktconforme prijs;
  • Hoogste prijsgarantie;
  • Correcte en professionele afwikkeling;
  • Binnen 24 uur een afspraak;
  • 7 dagen telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 23.00 uur;
  • Eigen ophaaldienst door heel de Benelux.

Wilt u uw gebruikte Fendt trekker verkopen? Maak dan gebruik van ons aantrekkelijke aanbod om uw oude trekker zo snel mogelijk te verkopen zonder gedoe. Vul het online aanmeldformulier zo compleet mogelijk in, zodat wij snel een passend bod kunnen doen.

Tractoren van Fendt

Fendt is de pionier wanneer het gaat om trekkers. In 1929 bouwden Hermann Fendt en zijn vader de eerste echte trekker. Toen werden het “dieselrossen” genoemd. Het Duitse merk Fendt staat tegenwoordig al jaren bekend om hoe zuinig hun tractoren zijn. De tractoren worden bijvoorbeeld gebruikt in de fruitteelt, veeteelt en akkerbouw. De compacte modellen van Fendt worden veel gebruikt in de bosbouw en het waterschap. Een trekker van Fendt heeft optimale trekkracht en werkt zeer comfortabel.

Voordelen van verkopen van oud materiaal

Het verkopen van trekkers en ander oud materiaal kent heel wat voordelen. Uw gebruikte machines zijn namelijk meer waard dan u denkt. Wist u dat het verkopen van gebruikte Fendt tractoren een vorm is van duurzaam ondernemen? De productie van trekkers en machines heeft veel impact op het klimaat. Wanneer u uw Fendt trekker gaat verkopen, hoeven er geen nieuwe grondstoffen worden gewonnen en stoot de productie geen broeikasgassen uit. De verkoop geeft ze een tweede leven en de tractoren komen optimaal van pas binnen in een ander productieproces. Dit wordt de productlevenscyclus genoemd.

Door het verkopen van een Fendt trekker komt er kapitaal vrij. Hiermee kunt u (her)investeren. Wat dacht u van innovaties, uw pensioen of een nieuwe productieproces? Nu kent u de voordelen van het verkopen van oud materiaal. Maar hoe werkt het verkopen van een Fendt tractor wanneer u dit doet bij AutoTradeX?

Onze werkwijze bij een Fendt trekker kopen

Als wij uw Fendt trekker kopen, hanteren wij een vaste werkwijze om de verkoop zo snel mogelijk af te kunnen ronden. Alles wordt door ons geregeld, het enige wat u zelf hoeft te doen is het aanmelden van uw trekker via onze website. Als u het formulier zo volledig mogelijk invult, kunnen wij u een passend bod geven. Enkele onderdelen van het formulier zijn verplicht in te vullen.


Wij vragen u ook om het type en bouwjaar van uw Fendt trekker aan te geven. Deze gegevens helpen ons namelijk om een goed bod te doen. Hebt u recente foto’s van uw trekker? Dan kunt u deze ook aan ons doorgeven. Dit kan via e-mail of WhatsApp.

Snelle afhandeling

Zodra u uw trekker bij ons hebt aangemeld, kunnen we de verkoop binnen een dag al rond maken. Wij doen vaak binnen een uur al een bod, en als u hier mee akkoord bent kunnen we al binnen 24 uur een afspraak met u maken. Mogelijk is dit op dezelfde dag nog mogelijk. Wij komen de trekker bij u ophalen, zodat u nergens omkijken naar heeft. Bij het ophalen krijgt u contant uw geld. Heeft u liever het geld op de bank? Ook dat is uiteraard mogelijk.


Al ruim 25 jaar is AutoTradeX gespecialiseerd in het opkopen van voertuigen. Wij kopen niet alleen tractoren op, maar ook andere voertuigen. Wij staan ook voor u klaar voor de verkoop van grondverzetmachines, vrachtwagens en bedrijfswagens. Voor deze voertuigen geldt hetzelfde als voor de trekkers: elk merk en model is bij ons welkom. De voertuigen worden allemaal ingekocht voor de export naar Afrika. Landbouwvoertuigen die bij ons afgeschreven worden, kunnen in Afrika nog een prima tweede leven krijgen. Verkoop uw voertuigen zonder gedoe en neem direct contact met ons op.

Wat kost een Fendt trekker?

De prijzen van een nieuwe Fendt trekker variëren tussen de €180.000 en €310.000. Dit ligt aan het type en klasse van de tractor. Wanneer u een tweedehands Fendt trekker koopt, ligt deze prijs uiteraard veel lager.

Heeft Fendt een eigen motor?

In elke Fendt trekker zit er een Deutz motor. Zij bouwen exclusief motoren voor Fendt. Dit betekent dat wanneer Fendt bepaalde eisen stelt, Deutz zich moet aanpassen aan hun wensen.

Waar wordt Fendt gemaakt?

Fendt voertuigen worden gemaakt in Marktoberdorf, Beieren. Dit ligt in het zuiden van Duitsland, in de richting van Oostenrijk. Marktoberdorf is ook de plaats waar de eerste Fendt trekker werd gemaakt door de familie Fendt.

Hoeveel PK heeft een Fendt?

Het assortiment van Fendt bestaat uit verschillende vermogens van tussen de 70 PK en 500 PK. Fendt trekkers worden ingedeeld in 6 klassen: 200 vario, 300 vario, 500 vario, 700 vario, 800 vario en 900 vario. Het PK-vermogen gaat omhoog per klasse.

Wij willen uw Fendt tractor kopen

Wij kopen gebruikte Fendt tractoren in voor aantrekkelijke prijzen. Kies er voor om uw Fendt trekker snel te verkopen en meld uw trekker vandaag nog bij ons aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de verkoop af te handelen. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.Fendt trekker 10