Fiat trekker 2

Uw

Fiat trekker verkopen

AutoTradeX wil uw Fiat trekker kopen. Heeft u een Fiat trekker waar u graag van af wilt?

Dan moet u bij AutoTradeX zijn. Wij zijn een partij die oude tractoren, vrachtwagens/en grondverzetmachines opkopen. Alle merken zijn bij ons van harte welkom, dus ook uw oude Fiat trekker. Hierbij maakt ook het model niet uit voor ons. Wij geven u altijd een marktconforme prijs voor uw trekker.

U kunt op onze website gelijk het contactformulier invullen om uw Fiat trekker te verkopen. Wij doen al binnen één uur een bod op uw trekker. De inkoop van trekkers is onze specialiteit, daardoor kunnen wij altijd snel een passend bod doen. Indien u akkoord gaat met het bod, komt onze ophaalservice de trekker bij u ophalen. Alles wordt voor u keurig geregeld. Daar kunt u van op aan!

recycling

De voordelen van het verkopen van oud materiaal

Fiat trekker 3

Uw Fiat trekker verkopen voor een goede prijs

  • Tractor inkoop en verkoop: alle merken en modellen;
  • Een RDW-vrijwaringsbewijs;
  • Voertuigen inkoop en verkoop, o.a. vrachtwagens, bedrijfswagens en grondverzetmachines;
  • Geen bezwaar bij schades en defecten;
  • Marktconforme prijs;
  • Hoogste prijsgarantie;
  • Correcte en professionele afwikkeling;
  • Binnen 24 uur een afspraak;
  • 7 dagen telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 23.00 uur;
  • Eigen ophaaldienst door heel de Benelux.

AutoTradeX wil graag uw Fiat trekker kopen. Maak vandaag nog gebruik van dit aanbod en krijg een marktconforme prijs voor uw trekker. Meld deze direct aan via de website, zodat wij vandaag nog een afspraak met u kunnen maken. Neem gerust contact op als u een vraag heeft.

Werkwijze bij een Fiat tractor kopen

Wij hanteren een vaste werkwijze voor een Fiat tractor kopen. Dit gaat altijd zeer snel en gemakkelijk, waarbij u zelf geen omkijken naar de verkoop heeft. U meldt uw trekker zeer eenvoudig aan via onze website, hiervoor hebben wij een online aanmeldformulier. Als u dit formulier zo volledig mogelijk invult, kunnen wij een goed bod doen. Het aangeven van een vraagprijs is verplicht.


Ook vragen wij u om het model, bouwjaar en andere gegevens door te geven. Het is ook mogelijk om foto’s door te sturen, dit kan via WhatsApp of een e-mail. Dit doet u door op een van de knoppen hieronder te klikken.

Altijd een goede afwikkeling

Wij kunnen al binnen een dag uw Fiat trekker kopen. Na het aanmelden doen wij binnen een uur een bod. Dit is geheel vrijblijvend. Als u snel akkoord gaat,

kunnen we al binnen 24 uur een afspraak met u maken. De trekker wordt door ons opgehaald. Als wij bij u langskomen om de trekker op te halen, krijgt u direct contant het geld. Het is uiteraard ook mogelijk om ter plekke het bedrag via de bank over te boeken. Precies wat u zelf wenst. Bij de afhandeling krijgt u een vrijwaringsbewijs en geeft u het kentekenbewijs af.


Heeft u ook tractoren in de schuur staan van andere merken, zoals Massey Ferguson, John Deere of Fendt? Deze zouden wij ook graag van u overkopen. Alle merken en modellen tractoren zijn AutoTradeX welkom. Wij doen ook de inkoop van vrachtwagens, grondverzetmachines en bedrijfswagen. Dit gaat op dezelfde manier als het verkopen van een tractor.

Veelgestelde vragen

Wat kost een Fiat trekker?

Een Fiat trekker kost tweedehands tussen de € 3.000,- en € 50.000,-. Uiteraard is de prijs afhankelijk van een aantal factoren: het type, klasse, vermogen, bouwjaar, urenstand en hoeveel kilometer er op de teller staat.

Welke motor zit er in een Fiat trekker?

Fiat trekkers die uit Italië kwamen, hadden een Fiat motor (van 1958 tot 1975). De Fiat tractoren uit de Franse fabrieken waren uitgevoerd met een OM motor. OM motoren waren echter niet genoeg doorontwikkeld om aan de nieuwste eisen te voldoen. Na 1981 gebruikte Fiat alleen nog maar eigen motoren in hun trekkers.

Waar wordt een Fiat trekker gemaakt?

De allereerste Fiat trekker werd in 1919 gemaakt in Turijn, Italië. Dit was het type 702 met een 4-cilinder benzinemotor. Fiat werd in 1988 aandeelhouder van Ford New Holland. In 1993 nam Fiat het tractormerk in zijn geheel over. Dit betekende dat in 1993 de laatste serie tractoren onder de naam Fiat werd uitgebracht. Deze laatste serie werd gebouwd in een fabriek in Winnipeg, Canada.

Hoeveel PK heeft een Fiat trekker?

In de loop der jaren heeft Fiat heel wat trekkers op de markt gebracht met verschillende vermogenstypes. Variërend van 30 PK tot 200 PK. Verder dan een PK-vermogen van 200 gaat Fiat niet.

Waarom uw Fiat tractor verkopen?

Er zijn kunnen diverse redenen zijn waarom u uw Fiat tractor wilt verkopen. Als u een trekker al jaren niet gebruikt en deze in de weg staat, is de verkoop een goed idee. Ook is het mogelijk dat de trekker schade heeft en deze niet meer naar behoren functioneert voor u. Repareren kan een dure oplossing zijn, waardoor verkopen beter is. Bij ons kunt u uw trekker zonder gedoe verkopen. Schade is hierbij geen enkel probleem. Wij kopen de tractoren voor de export naar Afrika, waar deze voertuigen nog jaren mee kunnen gaan.

Meld uw Fiat trekker gelijk aan!

Bent u klaar om uw Fiat tractor te verkopen? Wij doen altijd een aantrekkelijk bod. Meld uw tractor vandaag nog aan via onze website, zodat wij binnen een uur al een bod kunnen doen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op via de contactpagina.

Fiat trekker, tractor verkoop Autotradex