John Deere trekker 2

John Deere trekker zonder gedoe snel verkopen

Als u een oude John Deere trekker heeft die in de weg staat, kunt u deze snel verkopen aan AutoTradeX. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van oude trekkers, vrachtwagens en grondverzetmachines. Hierdoor kunnen wij u snel een goed bod doen voor uw oude trekker, zodat deze snel en zonder gedoe verkocht kan worden. U heeft verder geen omkijken naar de verkoop, wat het extra makkelijk maakt.


Voor de verkoop van uw John Deere trekker kunt u deze gewoon aanmelden via onze website. Hier vult u het aanmeldformulier in, waarna wij u binnen één uur een bod kunnen doen. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van trekkers en andere voertuigen, dus we kunnen u altijd een marktconforme prijs aanbieden. Binnen 24 uur kunnen we al een afspraak maken. De trekker wordt vervolgens bij u op locatie opgehaald.

recycling

De voordelen van het verkopen van oud materiaal

John Deere trekker

John Deere trekker verkopen aan AutoTradeX

  • Tractor inkoop en verkoop: alle merken en modellen;
  • Een RDW-vrijwaringsbewijs;
  • Voertuigen inkoop en verkoop, o.a. vrachtwagens, bedrijfswagens en grondverzetmachines;
  • Geen bezwaar bij schades en defecten;
  • Marktconforme prijs;
  • Hoogste prijsgarantie;
  • Correcte en professionele afwikkeling;
  • Binnen 24 uur een afspraak;
  • 7 dagen telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 23.00 uur;
  • Eigen ophaaldienst door heel de Benelux.

Wilt u uw John Deere tractor verkopen? Vul dan direct het contactformulier in voor een aantrekkelijk aanbod van AutoTradeX. Wij komen de trekker gewoon bij u ophalen, u heeft geen omkijken meer naar de verkoop. Vul alles zo compleet mogelijk in, dan doen wij u snel een passend bod. Heeft u vragen, of wenst u meer informatie. U mag altijd contact met ons opnemen.

Onze werkwijze

Als u ervoor kiest om uw John Deere trekker te verkopen aan AutoTradex, hanteren wij een vaste werkwijze. Op deze manier kunnen wij zeer snel uw trekker van u overkopen, zonder dat u er omkijken naar heeft. Er komt ook geen verder gedoe bij kijken. Als u het contactformulier invult, doen wij al binnen één uur een bod op uw trekker. Dit bod is eerlijk en gebaseerd op het model, bouwjaar, urenstand en transmissie. Daarnaast vragen we u een vraagprijs in te vullen. Zodra u akkoord gaat met het bod, maken wij binnen een dag een afspraak om de trekker op te komen halen.


Bij het ophalen van de trekker rekenen we de verkoop contant af. Wenst u het bedrag liever op uw rekening? Dat is uiteraard ook mogelijk. Doordat wij de trekker bij u komen ophalen, heeft u verder geen omkijken naar de verkoop. Alles wordt voor u geregeld, dit kan al binnen één dag.

Overige landbouw voertuigen verkopen

Wij willen uiteraard uw John Deere trekker kopen, maar daarnaast kopen wij nog veel meer voertuigen in. U kunt via onze website namelijk ook uw vrachtwagen, grondverzetmachine of bedrijfswagen aanmelden. Wij kopen al deze voertuigen in voor de export naar Afrika of Zuid-Amerika.


Landbouwvoertuigen die door ons afgeschreven worden, kunnen hier nog jaren mee. U krijgt een goede prijs voor uw voertuig, zodat u een nieuw voertuig kunt kopen, en boeren in deze werelddelen worden blij gemaakt met uw oude tractor. Alle merken tractoren zijn bij ons van harte welkom. Van Fendt, New Holland, Massey Ferguson tot Fiat, Deutz Fahr en Landini. Meld ze direct aan via het contactformulier, zodat we de verkoop snel rond kunnen maken!

John Deere tractor merk

Het tractor merk John Deere is opgericht in 1837 en uitgegroeid tot 's werelds grootste leverancier van landbouwkundig materieel. De trekkers van John Deere zijn gemakkelijk te herkennen door de groene en gele kleur. Het bedrijf produceert betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines. In Nederland worden John Deere tractoren uit de serie 6210R het meest gebruikt.

Bovendien gaat het John Deere met de tijd mee: het aanpassingsvermogen qua innovatie en het vermogen vele verbeteringen door te voeren in zowel de producten als service is ongeëvenaard. Zo heeft John Deere een serie tractoren geproduceerd die de krachtigste ter wereld worden genoemd. Het motorvermogen gaat ver over de 200 PK heen. Bovendien zijn de tractoren voorzien van accessoires als airco, CVT en 4-wheel drive.

Waarom uw John Deere tractor verkopen?

Waarom zou u ervoor kiezen om uw John Deere tractor te verkopen? Vaak horen we dat de tractor ongebruikt in de schuur staat en door ruimtegebrek te koop wordt aangeboden. Het kan ook nog zijn dat de tractor teveel schade heeft opgelopen en niet optimaal meer gebruikt kan worden. Of u wilt uw John Deere tractor inruilen voor een beter exemplaar. De prijs voor een nieuwe John Deere tractor kopen ligt behoorlijk hoog. Uw oude John Deere tractor verkopen en met dat geld een tweedehands tractor aanschaffen wordt vaak gedaan.

Meld nu uw John Deere trekker aan

Wij willen uw John Deere tractor of andere tractor kopen als u deze aanmeldt via het formulier op onze website. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij een goed en passend bod kunnen doen voor uw trekker. U krijgt bij ons altijd een marktconform bod. Het maakt niet uit of de trekker schade heeft of al jaren stil staat. Alle trekkers, van alle merken, zijn bij ons van harte welkom. Op het contactformulier zijn alle velden met een * verplicht in te vullen.


Wilt u foto’s meesturen met het contactformulier? Dat kan! Deze kunt u als bijlage toevoegen. De foto’s kunnen ons helpen een passend bod te doen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op door te bellen naar +31 6 382 346 25 of e-mail naar info@autotradex.nl.

John Deere trekker 10
Wat is het maximale vermogen van een John Deere trekker?

Het maximale vermogen van een John Deere trekker varieert afhankelijk van het model en de uitvoering. Gemiddeld ligt het vermogen tussen de 50 en 600 pk. De precieze specificaties van een specifieke trekker zijn te vinden in de technische documentatie van het betreffende model.

Welke soorten transmissies zijn beschikbaar op John Deere trekkers?

John Deere trekkers zijn beschikbaar met verschillende soorten transmissies, zoals mechanische transmissies, powershift-transmissies, hydrostatische transmissies en continu variabele transmissies. Welke transmissie het meest geschikt is voor een specifieke toepassing hangt af van verschillende factoren, zoals de gewenste trekkracht en snelheid.

Wat is de gemiddelde levensduur van een John Deere trekker?

Hoe lang een John Deere trekker mee gaat, hangt af van hoe u de trekker onderhoud en gebruikt. Bij goed onderhoud en normaal gebruik kan een trekker van dit merk gemakkelijk 15.000 uur of meer meegaan. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren om de levensduur van de trekker te verlengen.

Welke onderhoudsprocedures moeten regelmatig worden uitgevoerd op een John Deere trekker?

Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur en prestaties van een John Deere trekker. Enkele belangrijke onderhoudsprocedures zijn het vervangen van filters, het controleren van vloeistofniveaus, het smeren van bewegende onderdelen en het controleren van de bandenspanning. Het is ook belangrijk om periodiek de motorolie en transmissievloeistof te vervangen en de brandstoffilter te controleren.