Landini trekker 2

Landini trekker verkopen zonder gedoe

Is uw Landini trekker aan vervanging toe en wilt u deze verkopen? Dan heeft u natuurlijk geen zin in een lang en slepend verkoopproces. Het verkoopproces snel afronden is uiteraard ook mogelijk, als u kiest voor de verkoop van uw Landini trekker aan AutoTradeX. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van trekkers, en kunnen u snel een passend bod doen voor uw Landini trekker. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van alle merken en modellen trekkers.


Indien u uw Landini trekker wenst te verkopen, vindt u op onze website een aanmeldformulier. Wij zullen u dan al binnen één uur een bod uitbrengen, en binnen 24 uur een afspraak maken om de verkoop rond te maken.

thin

recycling

De voordelen van het verkopen van oud materiaal

Fiat trekker

Een Landini trekker verkopen aan AutoTradeX

  • Tractorinkoop: alle merken en modellen;
  • Een RDW-vrijwaringsbewijs;
  • Voertuigen inkoop en verkoop, o.a. vrachtwagens, bedrijfswagens en grondverzetmachines;
  • Geen bezwaar bij schades en defecten;
  • Marktconforme prijs;
  • Hoogste prijsgarantie;
  • Correcte en professionele afwikkeling;
  • Binnen 24 uur een afspraak;
  • 7 dagen telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 23.00 uur;
  • Eigen ophaaldienst door heel de Benelux.

Kies ervoor om uw oude Landini tractor te verkopen aan AutoTradeX. Wij bieden u een goed bod en regelen de verkoop zonder gedoe. Vul direct het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in, zodat wij u snel een passend bod kunnen doen.

Uw Landini tractor verkopen

Het is ons doel om zo snel mogelijk en zonder gedoe uw Landini of andere tractor te kopen. Dit doen wij door u al binnen een uur na het opsturen van het aanmeldformulier, een passend bod te doen. Zodra u akkoord bent met het bod nemen wij binnen een dag contact met u op zodat de verkoop snel rond gemaakt kan worden. We kunnen op deze manier snel een afspraak maken om de trekker op te halen. Dit is namelijk een service van ons, als wij uw Landini trekker kopen, halen we deze gewoon bij u op.


Zodra we uw trekker komen ophalen, krijgt u uw geld contant. Indien u het geld liever op de bank krijgt, is dat uiteraard ook mogelijk. Het is maar net wat u zelf wenst.

Trekker inkoop voor export

Misschien vraagt u zich af wat er met de trekkers gebeurt, die wij kopen. Wij exporteren de oude trekkers naar Afrika, om ze daar een tweede leven te geven. Landbouwvoertuigen die in ons land afgekeurd worden, kunnen in Afrika namelijk nog een tweede leven leiden. Dat is beter dan alles direct afschrijven en vernietigen.


Buiten trekkers kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van andere landbouwvoertuigen, zoals grondverzetmachines, vrachtwagens en bedrijfswagens. Ook deze zijn zeer gewenst voor de export naar Afrika. Ook van deze voertuigen kopen wij elk merk en elk model. Deze worden ook geëxporteerd naar Afrika.

Direct de Landini trekker verkopen

Bent u klaar om uw oude Landini trekker te verkopen? Neem dan direct contact met ons op door uw trekker aan te melden op onze website. Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Sommige onderdelen zijn verplicht, zoals de vraagprijs, het model en het bouwjaar. Het is ook mogelijk om foto’s van uw trekker door te sturen, zodat we een goed beeld krijgen van de huidige staat van uw trekker. Dit doet u via de e-mail of WhatsApp. We kunnen dan een passend bod geven.


Heeft u nog vragen over onze diensten of aanverwante zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan u doen door te bellen naar 06 – 382 346 25 of stuur een e-mail naar info@autotradex.nl.


Landini trekker 10
Scroll naar top