Landini trekker 2

Landini trekker verkopen zonder gedoe

Is uw Landini trekker aan vervanging toe en wilt u deze verkopen? Dan heeft u natuurlijk geen zin in een lang en slepend verkoopproces. Het verkoopproces snel afronden is uiteraard ook mogelijk, als u kiest voor de verkoop van uw Landini trekker aan AutoTradeX. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van trekkers, en kunnen u snel een passend bod doen voor uw Landini trekker. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van alle merken en modellen trekkers.


Indien u uw Landini trekker wenst te verkopen, vindt u op onze website een aanmeldformulier. Wij zullen u dan al binnen één uur een bod uitbrengen, en binnen 24 uur een afspraak maken om de verkoop rond te maken.

recycling

De voordelen van het verkopen van oud materiaal

Fiat trekker, tractor verkoop Autotradex

Een Landini trekker verkopen aan AutoTradeX

  • Tractorinkoop: alle merken en modellen;
  • Een RDW-vrijwaringsbewijs;
  • Voertuigen inkoop en verkoop, o.a. vrachtwagens, bedrijfswagens en grondverzetmachines;
  • Geen bezwaar bij schades en defecten;
  • Marktconforme prijs;
  • Hoogste prijsgarantie;
  • Correcte en professionele afwikkeling;
  • Binnen 24 uur een afspraak;
  • 7 dagen telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 23.00 uur;
  • Eigen ophaaldienst door heel de Benelux.

Kies ervoor om uw oude Landini tractor te verkopen aan AutoTradeX. Wij bieden u een goed bod en regelen de verkoop zonder gedoe. Vul direct het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in, zodat wij u snel een passend bod kunnen doen.

Uw Landini tractor verkopen

Het is ons doel om zo snel mogelijk en zonder gedoe uw Landini of andere tractor te kopen. Dit doen wij door u al binnen een uur na het opsturen van het aanmeldformulier, een passend bod te doen. Zodra u akkoord bent met het bod nemen wij binnen een dag contact met u op zodat de verkoop snel rond gemaakt kan worden. We kunnen op deze manier snel een afspraak maken om de trekker op te halen. Dit is namelijk een service van ons, als wij uw Landini trekker kopen, halen we deze gewoon bij u op.


Zodra we uw trekker komen ophalen, krijgt u uw geld contant. Indien u het geld liever op de bank krijgt, is dat uiteraard ook mogelijk. Het is maar net wat u zelf wenst.

AutoTradex wil uw Landini tractor kopen! Ook met schade!

Heeft u schade aan uw Landini trekker? Zit er een flinke deuk in uw tractor of is de APK verlopen en is de kans op een nieuwe APK zeer klein? Geen probleem, wij kopen ook trekkers met gebreken. Sterker nog, wij kopen graag beschadigde voertuigen. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor de verkoop van uw Landini trekker.


Daarnaast zijn wij niet kieskeurig wat betreft de staat van uw Landini tractor. Ongeacht de staat, de kilometerstand, het type brandstof (zoals diesel, benzine of LPG) of een verlopen keuring, willen wij de Landini trekker graag van u overkopen.

Waarom uw Landini trekker verkopen?

U wilt graag van uw Landini trekker af. Wat de reden ook is, AutoTradex koopt graag uw tractor. Het maakt voor ons niet uit of uw tractor een beschadiging heeft opgelopen of dat de Landini trekker andere mankementen vertoont waardoor u deze zelf niet meer kunt gebruiken. Weet u toch niet zeker of wij uw tractor zullen kopen in de staat waarin deze verkeerd? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we uw tractor situatie kunnen bespreken.

Alijd een goede afhandeling

AutoTradex vindt het belangrijk dat er een fijne zakelijke samenwerking is geweest wanneer wij uw Landini trekker kopen. Het begint bij ons bod. Als u instemt met dit bod, plannen we direct een afspraak voor het ophalen. Dit kan nog dezelfde dag gebeuren als u dat wenst, maar de afspraak kan ook enkele weken of maanden later plaatsvinden.

Bij het ophalen ontvangt u het afgesproken bedrag contant of via bankoverschrijving, afhankelijk van uw voorkeur. U kunt erop vertrouwen dat de transactie op maat betrouwbaar verloopt.

Trekker inkoop voor export

Misschien vraagt u zich af wat er met de trekkers gebeurt, die wij kopen. Wij exporteren de oude trekkers naar Afrika, om ze daar een tweede leven te geven. Landbouwvoertuigen die in ons land afgekeurd worden, kunnen in Afrika namelijk nog een tweede leven leiden. Dat is beter dan alles direct afschrijven en vernietigen.


Buiten trekkers kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van andere landbouwvoertuigen, zoals grondverzetmachines, vrachtwagens en bedrijfswagens. Ook deze zijn zeer gewenst voor de export naar Afrika. Ook van deze voertuigen kopen wij elk merk en elk model. Deze worden ook geëxporteerd naar Afrika.

Direct de Landini trekker verkopen

Bent u klaar om uw oude Landini trekker te verkopen? Neem dan direct contact met ons op door uw trekker aan te melden op onze website. Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Sommige onderdelen zijn verplicht, zoals de vraagprijs, het model en het bouwjaar. Het is ook mogelijk om foto’s van uw trekker door te sturen, zodat we een goed beeld krijgen van de huidige staat van uw trekker. Dit doet u via de e-mail of WhatsApp. We kunnen dan een passend bod geven.


Heeft u nog vragen over onze diensten of aanverwante zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan u doen door te bellen naar 06 – 382 346 25 of stuur een e-mail naar info@autotradex.nl.


Landini trekker 10
Wat is het maximale vermogen van een Landini trekker?

Het maximale vermogen van een Landini trekker varieert afhankelijk van het model en kan tussen de 60 pk en meer dan 200 pk liggen. Het vermogen wordt bepaald door de grootte van de motor en andere factoren, zoals de transmissie, hydrauliek en aandrijving. Het vermogen van de trekker bepaalt mede welke werkzaamheden de trekker kan verrichten.

Welke soorten transmissies zijn beschikbaar op Landini trekkers?

Landini trekkers zijn beschikbaar met verschillende soorten transmissies, zoals handgeschakeld, semi-automatisch en volledig automatisch. De keuze voor een transmissie hangt af van het beoogde gebruik van de trekker. Sommige modellen bieden ook verschillende transmissies aan als optie.

Wat is de gemiddelde levensduur van een Landini trekker?

De levensduur van een Landini trekker is afhankelijk van diverse factoren, zoals de onderhoudskwaliteit, gebruiksfrequentie en de omstandigheden waarin deze wordt ingezet. In principe kan een Landini trekker heel wat jaren meegaan wanneer u deze goed onderhoud. Mocht u een ongeluk of een ander probleem ermee krijgen, dan verliest u natuurlijk wel wat levensjaren.

Welke onderhoudsprocedures moeten regelmatig worden uitgevoerd op een Landini trekker?

Regelmatig onderhoud is essentieel voor de prestaties en levensduur van een Landini trekker. Het omvat het vervangen van filters en olie, het controleren van bandenspanning en remmen, het inspecteren van hydraulische systemen en aandrijfriemen, en het smeren van bewegende onderdelen. Het is belangrijk om de aanbevelingen van de fabrikant te volgen voor specifieke onderhoudsprocedures en intervaltijden.