Vrachtwagen 2

Uw vrachtwagen verkopen aan AutoTradeX

Staat u op het punt om uw vrachtwagen te verkopen? U bent dan op de juiste verkoopwebsite beland, namelijk die van AutoTradeX. Als erkende opkoper van vrachtwagens hebben we al veel vrachtwagenbezitters van hun oude truck afgeholpen. U kunt bij ons rekenen op de hoogste prijsgarantie en een razendsnelle afwikkeling. De verkoop kan al binnen een dag geregeld zijn.

Het grote voordeel van de vrachtwagen verkoop via AutoTradeX is dat u niet moeilijk

hoeft te doen met advertenties en kopers die de afspraken niet na komen. Wij doen u al binnen één uur een bod, en kunnen binnen 24 uur een afspraak maken om uw vrachtwagen op te halen.

thin

recycling

De voordelen van het verkopen van oud materiaal

Vrachtwagen 3

Snel uw vrachtwagen verkopen | AutoTradeX

  • Inkoop en verkoop van vrachtwagens;
  • Een RDW-vrijwaringsbewijs;
  • Voertuigen inkoop en verkoop, o.a. tractoren, bedrijfswagens en grondverzetmachines;
  • Geen bezwaar bij schades en defecten;
  • Marktconforme prijs;
  • Hoogste prijsgarantie;
  • Correcte en professionele afwikkeling;
  • Binnen 24 uur een afspraak;
  • 7 dagen telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 23.00 uur;
  • Eigen ophaaldienst door heel Europa.

Wilt u een nieuwe vrachtwagen kopen en bent u daarom van plan om uw oude vrachtwagen te verkopen? Ontdek dan bij ons wat u maximaal kunt verdienen aan uw oude voertuig. Beter dan ons bod krijgt u het niet. U meldt uw vrachtwagen aan door het aanmeldformulier in te vullen. De verkoop van vrachtwagens gaat altijd zeer spoedig bij ons.

Erkende en geregistreerde opkoper van vrachtwagens

Wij zijn een erkende en geregistreerde opkoper van vrachtwagens en andere voertuigen. Onze dienstverlening bestaat al ruim 25 jaar. We nemen de verkoop van alle merken vrachtwagens op ons. Zo verzorgen we de inkoop van vrachtwagens van de volgende merken: DAF, Mercedes-Benz, Scania, Volvo en MAN.

U krijgt direct een RDW-vrijwaringsbewijs als wij de vrachtwagen bij u komen ophalen. Wij hebben onze eigen ophaaldienst, waardoor u zich hier geen zorgen om hoeft te maken. Als u de vrachtwagen verkoop via ons regelt, hebt u nergens omkijken naar. U krijgt het bedrag bij het ophalen contant, of op uw bankrekening. Het is maar net wat u zelf wenst.

Vrachtwagen met schade verkopen

Ook als uw truck enige gebreken vertoont, kunt u de vrachtwagen aan ons verkopen. Wij hebben geen bezwaar bij defecten of mankementen. Integendeel zelfs: de aankoop van schadevoertuigen verrichten wij graag. U kunt altijd contact met ons opnemen voor de verkoop van uw vrachtwagen. Wij willen deze altijd wel van u overkopen.

Daarnaast doen we niet moeilijk over een verouderde staat. Ongeacht de staat, km-stand, soort brandstof (bijvoorbeeld diesel, benzine, LPG) of een verlopen APK willen we de vrachtwagen graag van u overkopen. Wij zijn dan ook een van de grootste inkopers van vrachtwagens van de Benelux.

Eerlijke verkoop van vrachtwagens

Wij staan voor een correcte en professionele verkoop van vrachtwagens. Wat is onze werkwijze omtrent het verkopen van een vrachtwagen? Ten eerste willen we vermelden dat de afwikkeling snel en eerlijk verloopt. Binnen een dag kan de verkoop rond zijn, inclusief het ophalen van de vrachtwagen door onze eigen gratis ophaaldienst.

Mocht u zich afvragen wat er met uw vrachtwagen gebeurd, kunnen wij dat al vast vertellen. Wij exporteren de vrachtwagens en andere landbouw voertuigen die wij aankopen naar Afrika. Hier kunnen de voertuigen altijd nog vele jaren dienen als landbouwvoertuig, terwijl ze in ons land wellicht al afgeschreven zouden worden.

Vrijblijvend bod binnen 1 uur

Als u de gegevens van uw vrachtwagen en uw persoonlijke gegevens invult op het aanmeldformulier, nemen we binnen een uur contact met u op. Indien nodig vragen we om meer informatie of uitleg. Dit doen we om een concreet beeld te krijgen van de vrachtwagen en een zo eerlijk mogelijke prijs te bieden. U ontvangt van ons een vrijblijvend marktconform bod binnen 1 uur. U bent vrij om dit bod af te slaan.

Een afhandeling zonder gezeur

Wanneer u akkoord gaat met dit bod maken we direct een afspraak voor het ophalen. Dit kan dezelfde dag al als u dit wenst, maar de afspraak kan ook een paar weken of maanden later zijn. Bij het ophalen krijgt u het afgesproken geldbedrag contant of per bankoverboeking. Net wat u wilt. U bent verzekerd van een betrouwbare transactie op maat.

Vrachtwagen 4

Inkoop en verkoop van andere voertuigen

Als opkopers zijn we sinds jaar en dag gespecialiseerd in het exporten van gebruikte vrachtwagens naar Afrika en Zuid-Amerika. Hier krijgen de trucks een tweede bestaan. De verkoop van de vrachtwagens regelen we van A tot Z helemaal zelf. Naast het verkopen van uw vrachtwagen kunt u bij ons ook de volgende voertuigen aanbieden voor verkoop:

Tractoren/trekkers

Vrachtwagens

Bedrijfswagens

Grondverzetmachines

Personenauto’s

Uw vrachtwagen verkopen aan AutoTradeX

Snel en voor veel geld uw vrachtwagen verkopen? Dat kan bij dé opkoper van vrachtwagens: AutoTradeX. Vul het aanmeldformulier op onze website in, en meld uw truck vandaag nog aan voor de verkoop. Heeft u mooie afbeeldingen van uw vrachtwagen? Deze mag u aan ons doorgeven via de bijlage.

Indien u nog vragen hebt over onze werkwijze, de verkoop van uw vrachtwagen of aanverwante zaken, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar +31 6 382 346 27 of stuur een e-mail naar info@autotradex.nl.

Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In drie stappen uw voortuig verkopen

Aanmeldformulier invullen

Vul uw contactgegevens in en geef de gegevens van uw voertuig aan ons door. Denk hierbij aan soort, merk, type en bouwjaar. Het is verplicht om een vraagprijs in te vullen.

Vrijblijvend bod binnen 1 uur

Binnen 1 uur ontvangt u van ons een vrijblijvend bod. We nemen direct contact met u op om de verkoop te regelen. Een afspraak is dezelfde dag nog gerealiseerd.

Afhandeling zonder gezeur

Gaat u akkoord met ons bod? Wij zorgen voor een betrouwbare transactie op maat. U ontvangt bij de afspraak direct contant uw geld of per bankoverboeking. Net wat u wenst.

Scroll naar top