Hoe duur is een tractor? 2

Binnen 24 uur een afspraak

Hoogste prijsgarantie

RDW-vrijwaringsbewijs

Ophaaldienst in de Benelux

Hoe duur is een tractor?

Verkoop tractor autotradex

Hoe duur is een tractor? De prijs van een tractor hangt af van een aantal factoren zoals het model en het merk tractor dat je wilt aanschaffen. Ook zijn de kosten van tractors in het algemeen de laatste jaren gestegen. Om toch een indicatie te geven van hoe duur een tractor is, kunnen we zeggen dat een tractor gemiddeld zo’n 100.000 euro kost. Wanneer je wilt weten hoeveel een tractor per uur kost, kun je kijken naar de aanschafkosten en de dieselprijs van dat moment. Verder speelt onderhoud van je tractor ook een belangrijke rol voor de uiteindelijke prijs. Wanneer je jouw tractor goed blijft onderhouden heb je lagere gebruikskosten.

Waar wordt een tractor voor gebruikt?

Tractors, ook wel trekkers genoemd, zijn landbouwmachines en worden voornamelijk gebruikt om op het land te werken. Het zijn sterke machines die grote of zware voorwerpen kunnen trekken, slepen of duwen. Zonder deze voertuigen kunnen boeren niet zoveel produceren als dat ze vandaag de dag doen. Ze worden ingezet om gewassen te planten, oogsten en te transporteren. Ook voor het verplaatsen van bijvoorbeeld grond of stenen zijn tractors een ideaal hulpmiddel in de landbouw.

Sterke tractors

Tractors hebben allemaal hun eigen kenmerken en je zult dus bij de aanschaf van een tractor moeten kijken waar je deze voor wilt gaan gebruiken. Wil je een hele sterke tractor? Er bestaan trekkers met een vermogen van wel 900 PK. De motoren van deze sterke tractors zijn speciaal ontworpen om veel vermogen te produceren. Ze worden veelal ingezet voor het ploegen van grote oppervlakten. Tegenwoordig bezitten deze tractoren ook bijzondere technologieën om het werk nog gemakkelijker te maken. Je kunt dan denken aan bepaalde besturingssystemen.

autotradex verkoop tractors

Welke tractor is het goedkoopste?

Wil je een goedkope tractor? Dan kom je al snel bij wat kleinere tractors voor kleinschalige landbouwdoeleinden. Deze tractors hebben vaak een vermogen van 20 PK. Een groot verschil met de hele grote sterke trekkers. Deze soorten tractors worden gebruikt voor onder andere het maaien van grasvelden. Het voordeel van kleine tractors is dan ze meestal gemakkelijk te besturen zijn en niet zoveel ruimte innemen in je garage of schuur. Heb je een specifieke tractor op het oog en is de prijs iets te hoog? Kijk dan voor tweedehands tractoren, wie weet vind je dan jouw tractor voor een mooi bedrag.

Tractor verkopen of kopen? Contact AutoTradex!

Wil jij jouw tractor verkopen, maar weet je niet precies hoe je dit het beste kunt doen? Of misschien wil je wel een tractor opkopen? Bij AutoTradex kun je terecht wanneer je meer wilt weten over tractor verkoop of tractor inkoop. Wij kopen uw oude tractor in, maar kopen ook andere voertuigen. Je kunt dan denken aan verkoop vrachtwagens. Heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees ook deze blogs

maximale-afmetingen-vrachtwagen
De maximale afmetingen van een vrachtwagen
Het wegennet wordt dagelijks bereden door een diversiteit aan voertuigen, maar vrachtwagens spelen een cruciale rol in het transport van goederen. Om ervoor te …

De maximale afmetingen van een vrachtwagen .

wanneer-trekker-rijden
Wanneer mag je op een trekker rijden?
Wanneer mag je op een trekker rijden? Als agrarisch voertuig is de trekker een onmisbaar onderdeel van het dagelijkse leven op het platteland. Of …

Wanneer mag je op een trekker rijden? .

tractor-besturen
Het besturen van een tractor: van begin tot vakkundig bestuurder
Het besturen van een tractor: van begin tot vakkundig bestuurder Het besturen van tractoren vereist vaardigheid en kennis. In deze blog gaan we dieper …

Het besturen van een tractor: van begin tot vakkundig bestuurder .

Scroll naar boven