Wat kost een John Deere? 2

Binnen 24 uur een afspraak

Hoogste prijsgarantie

RDW-vrijwaringsbewijs

Ophaaldienst in de Benelux

Wat kost een John Deere?

John Deere, een van 's werelds meest erkende merken op het gebied van landbouw- en bouwmachines, biedt een breed scala aan producten voor verschillende toepassingen. Of je nu op zoek bent naar een compacte tractor voor persoonlijk gebruik of een krachtige landbouwtrekker voor professionele doeleinden, John Deere heeft het. Maar wat kost een John Deere tractor nu eigenlijk? In deze blog bespreken we de verschillende factoren die de prijs van een John Deere machine bepalen, en geven we je een indicatie van de kosten voor verschillende types machines.

wat kost een john deere

Factoren die de prijs van een John Deere beïnvloeden

De aanschaf van een John Deere-machine is een aanzienlijke investering. De uiteindelijke kosten hangen af van diverse factoren. 

Model en type

John Deere biedt een breed scala aan machines, van compacte tractoren tot grote landbouwtrekkers en alles daartussenin. Elk model en type heeft zijn eigen prijsklasse, gebaseerd op factoren zoals:

 • Grootte: Compacte tractoren zijn doorgaans betaalbaarder dan grotere modellen. Deze machines zijn ideaal voor kleine landbouwbedrijven of persoonlijk gebruik. De prijzen variëren, afhankelijk van het vermogen en de extra functies.
 • Vermogen: Machines met meer vermogen zijn duurder dan machines met minder vermogen.
 • Functionaliteit: Geavanceerdere machines met meer functies, zoals GPS-systemen, hebben een hoger prijskaartje.

Grootte en vermogen

Naast het model en type beïnvloeden de grootte en het vermogen van een machine de prijs. Grotere machines met meer vermogen zijn over het algemeen duurder dan kleinere modellen.

Extra functies en accessoires

John Deere-machines kunnen worden uitgerust met diverse extra functies en accessoires, zoals GPS-systemen, laadschoppen en cabines. Deze toevoegingen verhogen de kosten, maar verbeteren ook de efficiëntie en functionaliteit van de machine.

Andere factoren

Naast de bovenstaande factoren beïnvloeden ook de staat van de machine (nieuw of tweedehands) en de locatie van de dealer de prijs.

Prijzen van John Deere-machines

De prijzen van John Deere-machines kunnen sterk variëren, afhankelijk van de bovengenoemde factoren en de huidige marktomstandigheden. Hieronder volgen enkele richtprijzen op basis van de gemiddelde kosten in 2024.

Over het algemeen beginnen compacte tractoren bij ongeveer € 15.000 en kunnen oplopen tot € 40.000 of meer, afhankelijk van hun vermogen en extra functies. Kleinere landbouwtrekkers starten doorgaans rond de € 50.000 en kunnen oplopen tot enkele honderdduizenden euro's voor grotere modellen met geavanceerde technologieën. Een indicatie van de kosten voor verschillende soorten machines wordt hieronder gegeven:

 • Zitmaaiers: €2.000 - €10.000
 • Tractoren: €10.000 - €100.000
 • Oogstmachines: €50.000 - €200.000

Tips voor het kopen van een John Deere machine

 • Bepaal je budget: Voordat je begint met je zoektocht, is het belangrijk om te bepalen hoeveel je wilt uitgeven.
 • Doe je research: Lees online reviews en vergelijk prijzen van verschillende dealers.
 • Overweeg een tweedehands machine: Als je een beperkt budget hebt, is een tweedehands machine een goede optie.
 • Proefrit maken: Maak altijd een proefrit met een machine voordat je hem koopt.
 • Koop bij een betrouwbare dealer: Koop je John Deere machine bij een betrouwbare dealer die je goed kan adviseren.

Tweedehands John Deere machines

Als je op zoek bent naar een John Deere machine, maar je hebt een beperkt budget, dan kun je overwegen om een tweedehands machine te kopen. Er zijn veel tweedehands John Deere machines te koop, en je kunt vaak een goede deal vinden. Bij AutoTradeX zijn wij gespecialiseerd in het opkopen van oude trekkers, vrachtwagens en grondverzetmachines. Neem contact met ons op, binnen 24 uur kunnen we al een afspraak maken!

Lees ook deze blogs

maximumsnelheid-vrachtwagen
Hoe hard mag een vrachtwagen?
Hoe hard mag een vrachtwagen? Het is een vraag die vaak gesteld wordt: hoe hard mag een vrachtwagen eigenlijk rijden? Het antwoord hierop kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het land waarin de vrachtwagen zich bevindt en de specifieke wetgeving die daar van toepassing is. Laten we een kijkje nemen naar de snelheidslimieten voor […]
kosten-vrachtwagen-rijbewijs
Wat kost een vrachtwagenrijbewijs?
Wat kost een vrachtwagenrijbewijs? In Nederland draait de transportsector op volle toeren, met vrachtwagens die moeiteloos over snelwegen snellen en leveringsvoertuigen die behendig door smalle stadsstraten manoeuvreren. Maar voordat je zelf achter het stuur van zo'n krachtpatser plaatsneemt, is er een belangrijke stap die je moet zetten: het behalen van een vrachtwagenrijbewijs. Het verkrijgen van […]
wat kost een john deere
Wat kost een John Deere?
Wat kost een John Deere? John Deere, een van 's werelds meest erkende merken op het gebied van landbouw- en bouwmachines, biedt een breed scala aan producten voor verschillende toepassingen. Of je nu op zoek bent naar een compacte tractor voor persoonlijk gebruik of een krachtige landbouwtrekker voor professionele doeleinden, John Deere heeft het. Maar […]