Massey Fergusson trekker 2

Massey Fergusson trekker verkopen

Voor het verkopen van uw Massey Fergusson trekker moet u bij AutoTradeX zijn. Wij staan voor u klaar om uw trekker snel en zonder gedoe te kopen voor een marktconforme prijs. Wij kopen uw oude trekker, vrachtwagen of grondverzetmachine voor de export naar Afrika. Hier kunnen de voertuigen die wij afschrijven namelijk nog jaren mee. Elk merk en model trekker is bij ons van harte welkom.


Via de knop hier onder kunt u uw Massey Fergusson trekker direct aanmelden voor de verkoop. U krijgt dan al binnen één uur een passend bod van ons. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van trekkers kopen, dus wij kunnen altijd een marktconform bedrag bieden. Gaat u akkoord met het vrijblijvende bod dat we gedaan hebben? Dan kunnen we binnen 24 uur al een afspraak maken.

thin

recycling

De voordelen van het verkopen van oud materiaal

Massey Fergusson trekker 3

Massey Fergusson tractor verkopen aan AutoTradeX

  • Tractorinkoop: alle merken en modellen;
  • Een RDW-vrijwaringsbewijs;
  • Voertuigen inkoop en verkoop, o.a. vrachtwagens, bedrijfswagens en grondverzetmachines;
  • Geen bezwaar bij schades en defecten;
  • Marktconforme prijs;
  • Hoogste prijsgarantie;
  • Correcte en professionele afwikkeling;
  • Binnen 24 uur een afspraak;
  • 7 dagen telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 23.00 uur;
  • Eigen ophaaldienst door heel de Benelux.

Wij staan klaar om uw Massey Fergusson tractor te kopen. U kunt de trekker gelijk aanmelden via onze website, zodat we direct een bod kunnen doen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze werkwijze bij Massey Fergusson trekker kopen

Daar wij volgens een vaste werkwijze werken, kunnen wij de verkoop van uw Massey Fergusson trekker snel afronden. Als u de trekker via onze website aanmeldt, doen wij al binnen een uur een bod op uw trekker. Dit is altijd geheel vrijblijvend. Zodra u akkoord gaat met ons bod, nemen we binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken voor het ophalen van uw trekker.


Wij hebben een eigen ophaalservice, dus komen de trekker gewoon bij u ophalen. Hierdoor hebt u zelf geen omkijken naar de verkoop van uw trekker en wordt alles snel afgehandeld. Het bedrag wordt contant afgerekend, tenzij u wenst dat het via overboeking gestort wordt. Dit gebeurt ter plekke tijdens het ophalen van de trekker. Ook krijgt u een vrijwaringsbewijs, zodat de verkoop direct helemaal afgerond is.

Het aanmelden van uw trekker

Bij het aanmelden van uw trekker op onze website, vragen wij enkele gegevens van u. Zo willen wij graag het model van de trekker weten, de kilometerstand en nog een aantal andere gegevens. Het aangeven van een vraagprijs is verplicht bij het aanmelden van uw trekker. Zo kunnen wij een goed bod doen. U kunt uiteraard ook foto’s doorsturen. Dit doet u eenvoudig via de e-mail of Whatsapp. Het is geen enkel probleem als uw trekker schade heeft. Bij ons kunt u ook uw vrachtwagen aanmelden.

Massey Fergusson trekker verkopen voor export

Als wij uw Massey Fergusson tractor kopen, is dit voor de export naar Afrika. In deze landen kunnen tractoren, vrachtwagens en grondverzetmachines nog jaren mee, terwijl ze in ons land al afgeschreven worden. Het is zonde als deze voertuigen dan naar de sloop gaan, terwijl andere mensen er nog jaren profijt van kunnen hebben.

Meld uw Massey Fergusson trekker direct aan!

Wilt u uw Massey Fergusson trekker verkopen? Meld deze dan direct aan via onze website. Wij doen dan gelijk een goed en vrijblijvend bod. Als u akkoord gaat, kunnen wij al dezelfde dag een afspraak maken voor het ophalen, zodat de verkoop snel geregeld wordt. Hebt u nog vragen over onze werkwijze of dienst? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u via de contactpagina.

Massey Fergusson trekker 11
Scroll naar top