Wat is het beste trekkermerk? 2

Binnen 24 uur een afspraak

Hoogste prijsgarantie

RDW-vrijwaringsbewijs

Ophaaldienst in de Benelux

Wat is het beste trekkermerk?

Bij het kiezen van een tractor voor landbouw- of andere werkzaamheden is het belangrijk om te weten welk merk het beste bij jouw behoeften past. Er zijn verschillende trekkermerken op de markt, elk met hun eigen kenmerken, voordelen en nadelen. In deze blog gaan we enkele beste trekker merken vergelijken om te bepalen welk merk als het beste kan worden beschouwd.

beste trekker merk

John Deere

John Deere is een van de meest erkende en vertrouwde trekkermerken ter wereld. Ze staan bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatieve technologieën. John Deere trekkers hebben krachtige motoren en geavanceerde functies zoals GPS-besturingssystemen, wat het werk op het veld efficiënter maakt. Een ander voordeel van John Deere is het uitgebreide dealernetwerk en de beschikbaarheid van reserveonderdelen. Echter, de aanschafprijs van John Deere trekkers kan hoger liggen dan die van andere merken.

Voordelen van John Deere tractors

 • Betrouwbare prestaties: John Deere staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame machines.
 • Breed scala aan modellen: Of je nu een kleine of grote boerderij hebt, John Deere biedt trekker modellen voor elke behoefte.
 • Innovatieve technologie: Het merk investeert voortdurend in nieuwe technologieën om de efficiëntie en prestaties van hun tractoren te verbeteren.

Nadelen van John Deere tractors

 • Hogere prijsklasse: John Deere trekkers zijn over het algemeen duurder in vergelijking met sommige andere merken.
 • Onderdelen kunnen prijzig zijn: Reparaties en vervanging van onderdelen kunnen duur zijn vanwege de premium kwaliteit van John Deere.

New Holland

New Holland is ook een gerenommeerd trekkermerk dat bekend staat om zijn veelzijdigheid en comfort. New Holland trekkers bieden een goede balans tussen kracht en wendbaarheid, waardoor ze geschikt zijn voor diverse landbouwtoepassingen. Ze zijn vaak uitgerust met comfortabele cabines en geavanceerde hydraulische systemen. Een nadeel van New Holland kan echter zijn dat sommige modellen minder brandstofzuinig zijn in vergelijking met andere merken.

Voordelen van New Holland trekkers

 • Comfortabele cabines: New Holland trekkers staan ​​bekend om hun comfortabele en ergonomische cabines, wat zorgt voor een prettige werkomgeving.
 • Veelzijdigheid: Het merk biedt een breed scala aan trekkers voor verschillende landbouwtoepassingen, waardoor het geschikt is voor diverse landbouwactiviteiten.
 • Redelijke prijzen: New Holland trekkers zijn over het algemeen geprijsd in een meer betaalbare range.

Nadelen van New Holland trekkers

 • Minder brandstofefficiëntie: Sommige modellen van New Holland kunnen minder brandstof efficiënt zijn in vergelijking met concurrenten.
 • Mogelijke betrouwbaarheidsproblemen: Hoewel New Holland betrouwbaarheid biedt, kunnen sommige modellen gevoeliger zijn voor storingen dan andere merken.

Claas

Claas is een trekkermerk dat bekend staat om zijn innovatieve technologieën en robuuste ontwerpen. Claas trekkers zijn ontworpen met de nieuwste snufjes op het gebied van landbouwtechnologie, waardoor ze zeer efficiënt zijn in het uitvoeren van diverse taken op het veld. Ze bieden ook comfortabele cabines en intuïtieve bedieningssystemen, wat bijdraagt aan de productiviteit van de bestuurder. Een mogelijke nadeel van Claas kan zijn dat de aanschafprijs hoger kan liggen dan die van sommige andere merken.

Massey Ferguson

Massey Ferguson staat bekend om zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Deze trekkers zijn populair vanwege hun eenvoudige bediening en onderhoud, waardoor ze ideaal zijn voor kleine boerderijen of hobbyboeren. Massey Ferguson trekkers zijn vaak betaalbaar in vergelijking met andere merken en bieden toch voldoende vermogen en prestaties. Een mogelijke keerzijde is echter dat sommige modellen minder geavanceerde functies hebben in vergelijking met concurrenten zoals John Deere.

Voordelen Masey Ferguson

 • Uitstekende tractie: Massey Ferguson trekkers zijn bekend om hun goede tractie, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende terreinen en omstandigheden.
 • Eenvoudig onderhoud: Deze trekkers zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden, wat tijd en geld bespaart voor boeren.
 • Betaalbaarheid: Massey Ferguson biedt trekkers van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor veel boeren.

Nadelen Masey Ferguson

 • Beperkter modelaanbod: In vergelijking met sommige andere merken kan het modelaanbod van Massey Ferguson beperkter zijn.
 • Minder geavanceerde technologie: Hoewel betrouwbaar, kunnen sommige modellen van Massey Ferguson achterblijven op het gebied van geavanceerde technologische functies.

Fendt

Fendt trekkers staan bekend om hun hoge kwaliteit, geavanceerde technologie en uitstekende prestaties. Ze worden vaak geprezen om hun brandstofefficiëntie en precisie in het veldwerk. Fendt trekkers zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals Vario-transmissie, waarmee de snelheid naadloos kan worden aangepast aan de vereisten van het werk. Een eventueel nadeel van Fendt kan zijn dat ze een hoger prijskaartje hebben, maar de betrouwbaarheid en prestaties maken ze vaak de investering waard.

Beste tractor van 2024

Om te bepalen welke tractor momenteel als de beste wordt beschouwd, moeten we ons richten op de jaarlijkse uitreiking van de Tractor of The Year awards.

De vier winnaars van de Tractor of The Year awards zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

 • Duurzaamste tractor van het jaar

Fendt e107 Vario is een 100% elektrische tractor met een opmerkelijke technologische ontwikkeling. Deze tractor, met zijn innovatieve accupakket, vertegenwoordigt een belangrijke verschuiving naar duurzaamheid in de landbouwsector. 

 • Meest geavanceerde tractor van het jaar

Landini's smalspoortrekker Rex 4-120 GT Roboshift Dynamic wordt beloond met de tweede prijs Best of Specialised. Deze compacte tractor bevat veel geavanceerde technologie, wat hem tot een terechte winnaar maakt in zijn segment.

 • Beste trekker in gebruiksgemak

De McCormick X5.120 P3-Drive is een compacte, robuuste en veelzijdige tractor met 114 pk vermogen. Het beschikt over een geautomatiseerde powershift-transmissie, een ergonomische joystick en geavanceerde stuursystemen. De geveerde cabine zorgt voor comfort, terwijl de Isobus-connectiviteit en digitale functies zorgen voor efficiëntie en gemak.

 • Beste tractor van 2024 

Tot slot wint Claas de algemene prijs met zijn vlaggenschip, de Xerion 12.650. Deze tractor wordt geprezen om zijn ruime cabine, efficiënte motor en vernieuwend ontwerp binnen het segment van grote tractoren.

Hulp nodig bij het kiezen van de beste tractor voor jou?

Het bepalen van het beste trekkermerk hangt af van verschillende factoren, waaronder je specifieke behoeften, budget en persoonlijke voorkeur. Elk van de bovengenoemde merken heeft zijn eigen sterke punten en zwakke punten, dus het is belangrijk om grondig onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt. Bij AutoTradex kun je terecht wanneer je meer wilt weten over tractor verkoop of tractor inkoop. Wij kopen uw oude tractor in, maar kopen ook andere voertuigen zoals oldtimer tractoren en vrachtwagens. Heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees ook deze blogs

maximumsnelheid-vrachtwagen
Hoe hard mag een vrachtwagen?
Hoe hard mag een vrachtwagen? Het is een vraag die vaak gesteld wordt: hoe hard mag een vrachtwagen eigenlijk rijden? Het antwoord hierop kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het land waarin de vrachtwagen zich bevindt en de specifieke wetgeving die daar van toepassing is. Laten we een kijkje nemen naar de snelheidslimieten voor […]
kosten-vrachtwagen-rijbewijs
Wat kost een vrachtwagenrijbewijs?
Wat kost een vrachtwagenrijbewijs? In Nederland draait de transportsector op volle toeren, met vrachtwagens die moeiteloos over snelwegen snellen en leveringsvoertuigen die behendig door smalle stadsstraten manoeuvreren. Maar voordat je zelf achter het stuur van zo'n krachtpatser plaatsneemt, is er een belangrijke stap die je moet zetten: het behalen van een vrachtwagenrijbewijs. Het verkrijgen van […]
wat kost een john deere
Wat kost een John Deere?
Wat kost een John Deere? John Deere, een van 's werelds meest erkende merken op het gebied van landbouw- en bouwmachines, biedt een breed scala aan producten voor verschillende toepassingen. Of je nu op zoek bent naar een compacte tractor voor persoonlijk gebruik of een krachtige landbouwtrekker voor professionele doeleinden, John Deere heeft het. Maar […]